lauantai 8. lokakuuta 2011

Värilandian ensimmäinen pöllö esittäytyy

Eilen aloitin pöllölapasten teon 6-vuotiaalle synttärilahjaksi. Peukaloa vaille valmiiksi sain tehtyä. Onneksi synttärit ovat vasta maanantaina eikä huomenna. 
Mallikäsi: Suvi-Tuuli (6v)
Lanka: Itsevärjätty
Puikot: 2,5 mm & 3,0 mm

Eilen lapasta tehdessä ajattelin vain, että saattavat olla pienet, koska itse lapanen näytti niin pieneltä, mutta kun Suvi-Tuuli laittoi käteen, niin ei se pieni ollutkaan (ainakaan Suvi-Tuulille).

Lapasten seuraksi aion ommella ihan peruspipon. Ja Kerttu antoi vinkiksi, että entä jos pieni ommeltu laukku. Tarvitsisin siihen linkkiä, että mistä löytyisi helppo ohje pienelle laukulle. Sitten, kyllä pitää tarkkaan katsoa tuo kangasvalikoima, kun ei minulla niin hienoja kankaita ole..

Eli ohjeita vain tulemaan!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Söpöt lapaset tulossa. Itse tein tyttären ystävälle farkkukassin lahjakassiksi. Leikkasin vanhoista Farkuista lahkeen Ompelin ja koristelin sen. Blogissani on kuva siitä.

  VastaaPoista
 2. oi kun nätti! Ja kyllä mie vaan nostan hattua teille jotka noin nopiaan puikkoja kilisyttelette!

  VastaaPoista
 3. Neule-Kirppu: Kiitos vinkistä!

  Hanna: Pöllölapaset on nopea tehdä! Mie oon hidas neulomaan.

  VastaaPoista
 4. Kivat lapaset. Ja tohon kassiasiaan: ite oon tehny ihan neliön mallisen. Yläreuna jätetty auki. Vuori samalla kaavalla, vuoreen jätetty kääntöaukko. Yhdistetty yläreunasta ja samalla yhdistetty kanto"systeemi" (joko olkalaukun hihna tai sitten kädessä kannettavan "kahvat", kankaasta tehdyt). Käännetään ja tikataan vielä kassin suuaukon reunoista. Tulikohan tarpeeks yksinkertasest selostettuu :)

  VastaaPoista
 5. Vau miten hienot!!Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanat pöllölapaset tulossa! :) Missä on ohje noihin lapasiin? Ei minulla oo tiedossa laukulle ohjetta, mutta noilla ylläolevilla ohjeilla varmasti saa kivoja laukkuja aikaiseksi, ja tuunata voi sitte oman näköiseksi!

  VastaaPoista
 7. On kyllä kiva malli. Tuo lanka sopii hyvin noihin lapasiin.

  VastaaPoista