perjantai 7. lokakuuta 2011

Tarvitsen apua synttärilahjaan 6-vuotiaalle

Eilen sai Suvi-Tuuli kutsun kaverinsa synttäreille ja minun pää lyö tyhjää lahjan kanssa. En haluaisi mennä vain kauppaan ja etsiä sieltä jokin pieni lahja.

Olen ajatellut, että jos pipon ompelisin, mutta raaskinko minä sellaisen antaa, koska en niin hirveästi ole ommellut ja laitanko tuon oman tuotemerkin, jos pipon teen. Paljonkohan yleensä on 6 vuotiaiden päänympärys? Suvi-Tuulilla on 51-52 cm, joten ajattelin sillä tehdä.

Mutta mitä pientä pipon lisäksi, koska ei viitsi pelkästään pipoa viedä.. Sen pitäisi olla jotain pientä ja nopea tehdä, koska synttärit ovat maanantaina 10.10.2011.

Kiitos kaikille, jotka vinkkiä antaa!

6 kommenttia:

 1. Entäs jos virkkaisit jonkin amigurumin, ainakin meidän 7v tyttö pitää niistä tai neulot peruslapaset ja niihin jokin koriste. Tuo pipo on kyllä hyvä idea. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Pöllölapaset kävi pipon lisäksi mielessä, että pipo + lapaset.. Katsotaan :)

  VastaaPoista
 3. täällä painiskellaan vähän samanlaisen ongelman kanssa, paitsi että synttärit on jo huomenna :o On mennyt niin ajatukset opparissa että tyystin unohdin koko synttärit.

  Tämäkin synttärisankari on 6v. mutta hänen äitinsä on ammattiompelija niin tuntuu että kehtaako tuota edes mitään itse ommella.

  VastaaPoista
 4. Amigurumi tai lapaset olisi molemmat hyviä ideoita pipon lisäksi. Tai vaikka joku ommeltukin maskotti, jonka voisi laittaa esim reppuun roikkumaan. Tai tällaiset siililapaset: http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=80592

  VastaaPoista
 5. Tai miten olisi ommeltu pieni laukku?

  VastaaPoista
 6. Jonna: noh, jos synttärisankarin äiti olisi ammattiompelija: En kyllä veisi itse ompelemaani XD. Sie nyt ihan hyvin voit viedä. Sun työt on niin ihania ja upeita!

  Kerttu: Siililapasten urakkaan en lähde (tosin varastosta löytyi niiden alku ;) ), mutta pöllölapaset aloitin eilen. Jos löytyy helppo pienen ommellun laukun ohje, niin se olisi kyllä myös kiva.

  VastaaPoista