keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hinnin arpajaisvoitto + Ompeluyritys

Eilen postiluukusta kolahteli pieni paketti, joka oli Hinnille. Hinni voitti Pikku Piltin arvonnassa aivan ihanan leppäkerttu pipon. Hatussa on hieman kasvuvaraa, mutta sopivasti lötkömäinen pipo. Tykkään!
Kiitos Jonnalle!

----------------------------------

Eilen sitten kokeilin ommella liivimekkoa. Suuri Käsityö -lehden 5/2009 mallista nro 28. Mallissa on muotokaitale, joka on ihan höpsö. Tiedänpähän, että teen seuraavan toisella kertaa erilailla. Tosin tässä olisi pitänyt kangasta olla hieman enemmän. Mutta kelpaa minulle, koska harjoittelua vielä. Eipä nuo muotokaitaleet ulospäin näy, kun liivihame on päällä, toivottavasti.
Napit ja napinlävet vielä uupuu.

Kangas on sen verran ihanaa, että oli pakko tehdä, vaikka tiukkaa tekikin. Kankaan sain Enkulin käsityöt piff-arvonnan voiton myötä.  Pitäisi itsekin saada se laitettua pystyyn, mutta eka muut kiireet alta pois.

Vielähän tämä Hinnille on iso, mutta en vielä ole jaksanut ruveta opettelemaan kaavan pienentämistä ja tuli vimma päälle, että nyt on pakko kokeilla, mitä tulee.

Mitä kangasta käytätte, jos vuoritatte mekon?


 Liivihame takaa

Liivihame
SK 5/2009 (nro 28)
Koko 86 cm

6 kommenttia:

 1. voi että onpas söpö neiti! :) ja hyvä että piposta tuli melkein passeli.Minä aina ressaan että teen liian pienen ni sitten tulee tehtyä vähän reilu mutta parempi näin päin :D

  Ja ihana kangas tosiaan tuossa mekkosessa :) Mä olen käyttänyt vuorikankaana ihan puuvillakangasta, itseasiassa yleensä jopa kierrätettyä sellaista omista lakanoista ainakin kun omalle tytölle olen tehnyt. Tietty vuorikankaalla tulee varmasti tosi nätti mutta meinaan olla "nyt kaikki tänne heti"-tyyppiä enkä malta odotella että pääsen kaupasta sellaista hakemaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana Hinni ihanassa pipossa. Ja onpa bambikankaasta tullut kiva liivimekko. Minä ihan ilahduin.

  VastaaPoista
 3. Jonna: Eikös olekin <3. Meidän pieni termiitti. Mie tosiaan mietin noita lakanakankaita, koska niitä löytyisi käytettäväksi.

  enkulin käsityöt: Heti, kun kankaan näin, niin silloin ajattelin: "tunikan/mekon" haluan siitä saada aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kaunis liivimekko! Mitä materiaalia kangas on?

  VastaaPoista
 5. Puuvillaa.
  Kangas on arvontavoitosta :) saatua.

  VastaaPoista
 6. That's the way! There you go! One project at a time.

  VastaaPoista