torstai 6. lokakuuta 2011

Hinnin liivihame/liivimekko viimeistelty

Tällainen siitä sitten tuli:


Neiti on tyytyväinen. Ensimmäistä kertaa ompelin napinlävet ja sen kyllä huomaa. Napinlävistä taisi tulla hieman liian isot, mutta ei haittaa. Jos yläasteella harjoiteltiin napinläven tekoa, niin en muista siitä enää mitään. Taitaisi olla helpompaa, jos neppareita hankkisi.

Ei menoa hidastanut yhtään, vaikka mekko päällä olikin. Neiti kasvaa kasvamistaan ja heidän aivotoiminta on kyllä mielenkiintoista. Hinni on aivan mahdoton kiipeilemään ja mielettömän utelias. Ensimmäinen meidän lapsista, joka kerää kaiken suuhunsa ja keittiön kaapit, ne vasta kiinnostavia ovatkin.

Eilen kiipesi television edessä olevalle rahille mahalleen katsomaan Junioria. Musiikkia, kun kuului, niin prinsessa jammaa mukana. Eniten jännitti, että miten käy, kun alas haluaa. Ennen on ruvennut inisemään, että joku tulisi nostamaan, mutta nyt pakitti niin reippaasti itse alas <3.

Illalla nti keksi sitten "pikku vessassa" olevan jakkaran, jonka päälle oli niin kiva kiivetä ja lavuaarista pitää kiinni ja kikattaa :D. Ei mennyt kuin sekuntti, kun neiti oli takaisin vessassa, vaikka oli olohuoneeseen hänet kantanut takaisin.

Eilen sitten sain siivottua meidän makuuhuoneen (kuulostaa siltä, että se nyt niin sotkuinen olisi ollutkaan). Vein kaikki lankalaatikot (3 isoa laatikkoa + 3 kassia) varastoon. Langatt, joita tarvitsen, niin ne jätin vielä. Oli tarkoitus, että kangaslaatikot vien myös, mutta ajattelin, että niitä on liian vaikeaa lähteä hakemaan sieltä.

Langoissa vaan saattaa käydä niin, että nyt tulee kaupasta haettua lisää, kun niitä ei enää vaatehuoneesta löydä ;). Mutta onpahan vaatehuonekin (pieni sellainen) hetken siistinä. Tarkoitus olisi sinne ostaa pöytälevy, että saan ompelukoneen + saumurin laitettua. Ettei olisi aina vaatehuoneen lattialla ja sieltä kantaa sitten keittiöön, että voin ommella tai siis yrittää ;).

Mutta nyt loppui jaarittelu, ja lähden tekemään pullataikinan kohoamaan ennen kuin Hinni herää. Tänään olisi tarkoitus tehdä dallaspullia lisää.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on Hinnillä kiva mekko, mukavaa kangasta:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko Hinnillä. Jutustasi päätellen Hinni muistuttaa paljon meidän esikoista joka on jo 17. Oli pienempänä joka paikkaa menossa juoksujalkaa ja erikoisesti kiipeilyyn erikoistunut. Vauhtia kyllä vieläkin piisaa. Dallapullat ovat kyllä tosi maukkaita:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas, ihana mekko, mutta aivan hurmaava mekon omistaja!!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko ja kangas on tosi nättiä.

  VastaaPoista
 5. Suloinen mekko, tosi kaunis kangas!

  VastaaPoista
 6. Tuo kangas on kyllä tosi ihanaa, nätin menkon siitä teit!

  VastaaPoista
 7. Eija: Kiitos!

  Neule-Kirppu: Kiitos. Itse odotan, että milloin Hinni uskaltaa sen ensimmäisen askeleen ottaa, koska kyllä sitä ilman tukea seistään ja joka paikassa nousee seisomaan, mutta vielä ei ole rohjennut kävelemään kuin tuen kanssa. Mutta kiipeillä uskalletaan.

  Riitta Sinikka: Kiitos.

  Weba: Kiitos! Kangas on kaunista.

  PikkuHoo: Kiitos!

  Hanna: Kiitos!

  Kerttu: Kiitos!

  VastaaPoista