torstai 20. lokakuuta 2011

Pöllöilyä ja fiilistelyä

Innostuin sitten tekemään patalappuja. Patalaput on tehty langasta, jonka voitin Lindan arpajaisissa. Ihan kivan näköiset tuli:

Kulutus: 120 g

Tänään on siskoni 21-vuotis syntymäpäivä. Siskolle tein lahjaksi pöllölapaset. Ihan kivat tuli, vaikka itse sanonkin.


Sitten tilasin sampsukasta nepparipihdit, neppareita ja pienen kangaspalan. Nepparipihdit sen takia, etten rupea napinläven ompelemisen kanssa taistelemaan. 

Pikku neiti on alkanut ottamaan jo muutamia askeleita, joten nyt odotellaan, että milloin lopettaa konttaamisen ja rupeaa kunnolla juoksemaan. Hän on vain niin reipas neiti kiipeilemään, tekemään uuden järjestyksen keittiössä, vessassa ja makuuhuoneissa. Miten neiti kerkeää niin moneen paikkaan niin nopeasti ja vielä huomaamattomasti. Tullut flunssa uudelleen, ja nenä vuotaa inhottavasti. Onneksi yöt saa nukuttua sipulin avulla (?).

Olen aloittanut myös joulusukka-vaihdon villasukkaa tekemään. Olen jo kiilaosassa menossa, joten hyvällä mallilla olen jo siinä. Sukassa tiimalasikantapää.. I'm in love! Miksi en ole aikaisemmin kokeillut tiimalasikantapäätä!!! En ole kyllä varma teenkö oikein, koska ei näytä yhtään siltä, miltä kuvassa näyttää.. 


9 kommenttia:

 1. hienot patalaput olet saanut aikaiseki voittolangoista

  VastaaPoista
 2. Tiimalasikantapää rules :) Se on helppo tehdä ja istuu ainakin minun jalassani tosi hyvin.

  Nuo sinun patalappusi ovat tosi kauniit.

  VastaaPoista
 3. Linda: Kiitos!

  Huopatossunen: Mie rakastuin tuohon kantapäähän kyllä, kun ei tarvitse silmukoita nostaa. Mutta voiko sitä muuttaa eri kokoihin..

  VastaaPoista
 4. Kauniit patalaput ja söpö idea pöllövanttuut... oliko hankalakin tehdä?

  VastaaPoista
 5. Katja: Suomensin ohjeen ja pelkäsin, että mitenkähän minun käy, mutta erittäin helpot lapaset. On minun suosikki. Nopeasti valmistuu ja peukalo on kiva.

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmia! Pikkuinen liikkuu niin ketterästi ja ehtivästi, että Äiti saa kuntoilua kivasti perässä kiiruhtaessaan. Tiimalasikantapää on minultakin vielä kokeilematta...

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja patalappuja ja tuo pöllömalli on ihana. Mukava kuva myös tytöistä. Kyllä nuo lapset kehittyvät nopeasti.

  VastaaPoista
 8. Jännät noi patalaput, mielenkiintoisen näköiset! ja pöllölapasetkin on tosi hienot :)

  VastaaPoista
 9. Ruiskaunokki: Juu kyllä menee todellakin ketterästi ja ehtivästi.. Mutta kyllä ainakin kiloista pidän huolen, ne ei mihinkään pääse tippumaan.. Hetkeksikin, kun silmä välttää, niin on keittiön pöydällä, roskiksella tms.

  enkulin käsityöt: Kiitos!

  Nipi: Kiitos! Mie tykkään tästä patalappumallista. Varsinkin, kun oon hoksannut aloituksen. Sitten ei enää ohjetta tarvitse.

  VastaaPoista