torstai 9. kesäkuuta 2011

8. KYH - Munamies Amigurumi - Aloitettu 8.6.2011

8. KYH - Munamies Amigurumi
Ohje: Suuri Käsityö -lehti 4/2011
Lanka: Novita Miami Valkoinen & Luonnonvalkoinen
Koukku: nro 2.5 mm
Kulutus: n 25 g

Nyt on Milkallakin oma Munamies :D. Lähdimme siinä klo 16.30 liikenteeseen ja Kuopion logistiikkakeskukselta lähdimme kohti Jämsää siinä klo 21.40, niin munamies oli melkein jo valmis. Tosin en nyt koko aikaa virkannut, koska kävimme kahvilla ja kiertelemässä kauppoja väliajalla, kun odoteltiin, että päästään jatkamaan matkaa.

Siis aivan ihanaa olla kyydissä ja nähdä muita maisemia. Ja miten erilaista tosiaan oli, kun viimeksi oli lunta maassa. Järvet aivan ihania, olisi tehnyt mieli mennä uimaan.

 6. KYH - Suvi-Tuulin Jumppakassi

Kun sain Amigurumin valmiiksi, niin täytyihän sitä jotain jatkaa, että pysyy hereillä :). Melkein valmis. Kohta, kun lähdetään taas tien päälle, niin teen tuon valmiiksi. Minkähän mie aloittaisin tämän päivän kyhäilynä. Vielä pitää yksi Munamies amigurumi tehdä. Hinnin kummitädin tyttärelle, joka on Milkan ikäinen. Mutta sitä en taida nyt aloittaa. Valkoisen miami-lankakerän käyn kyllä ostamassa valmiiksi.

Kotio tullessa, niin enhän mä saanut nukuttua o_O. Ehkä tunnin sain jossain vaiheessa torkahdettua, että taidan väsynyt olla viikonloppuna.

Mutta nyt vaihtamaan vaatteet ja valmistautumaan lähtöön!

Oikein Lämmintä Päivää Kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän sinulla käsityöt edistyivät yötöissä :)

    VastaaPoista
  2. Huopatossunen: Kieltämättä valmistuivat :). Sai rauhassa tehdä ja ei virheitäkään sattunut. Seuraavan kerran lähden Juhannus-viikolla mukaan, jos mitään muuta ei ole, niin silloin on hyvä jatkaa :D

    VastaaPoista