lauantai 4. kesäkuuta 2011

3. KYH - Virkattu Drops:in Laukku - Aloitettu 3.6.2011


Lanka: Novita Puro Batik

Eilinen päivä meni kyllä ihan penkin alle aloituksen suhteen. Eilen käytiin 1,5h lenkillä (itse työnsin tuplia ja Emma & Suvi-Tuuli olivat pyörillä), jonka jälkeen tein herkullisia, suussa sulavia korvapuusteja :P. Eli nykyään illat on, jolloin kerkiän hieman neulomaan/virkkaamaan. 

Eilen oli tarkoitus aloittaa tekemään laventelipupu. Minulta löytyy kerä Novita Mamboa v.sinisenä, niin ajattelin, että teenpä sitten ison pupun, mutta alkoi näyttää siltä, että eihän kerä riitä edes vartaloon, niin pura koko vartalo ja rupea miettimään mitä aloitan. Ja nuorimmainen jo yöunilla, niin en viitsi vaatehuoneeseen enää mennä penkomaan lankavarastoani. Ettei vain vahingossakaan herää ;). 

Seuraavana sitten ajattelin, että kun virkkauslanka Color:ia löytyy kerä, niin aloitan Novita Kesä 2011 -lehdestä liinan.. Yritys hyvä kymmenen.. Virkkuukoukku 1,25 mm ei löytynyt ja 1,50 oli liian paksu.

Kolmantena aloitin sitten kyseisen laukun, mutta lopputuloksesta en ole varma, mutta olenpahan jotain aloittanut. Tänään olisi vuorossa Emman "jumppakassi". Novita Kesä 2011 -lehdestä.

3 kommenttia:

  1. Tuo kassimalli on tosi kiva:) Minäkin aloitin, vaan hukkasin lankoja laskiessani toisen kerän... Niin se tuolla nyt sitten odottaa tekijäänsä.. Ja nyt ei kyllä ehdi kun on KYHäilyt menossa:D

    VastaaPoista
  2. Lila: on kivan näköinenkin. Ja jos jotain en osaa, niin kysyn sulta apua ;)

    VastaaPoista