perjantai 3. kesäkuuta 2011

2. KYH - Neulottu kassi - Aloitettu 2.6.2011

2. KYH - Neulottu laukku
Ohje: Neulojan vuosi -kirjasta
Lanka: Novita Miami Pinkki & Valkoinen
 
Lanka ei noin tummaa ole, mutta jotka on kaupassa nähneet tai tehnyt itsekin kyseisestä langasta jotain, niin tietävät, että on kirkkaampaa ja vaaleampaa. Ihan kivan näköiset palmikot laukkuun olisi tulossa, mutta tämä pitäisi olla valmis 17.6.2011 mennessä.. Miten minä ennätän.
 
Ensi viikon keskiviikkona lähen isännän <3 mukaan yöviikolle.. Niin aloitukset jäävät kyllä minimiin.. Päivät pitäisi yrittää saada nukuttua ja sitten yöt valvoa.. Isäntä lähtee yövuoroon klo 16.00 ja palaa kotio klo 6.30 seuraavana aamuna ja sitten yrittää saada nukuttua mahdollisimman paljon.. Mutta kivaa oli olla mukana aikaisemminkin yksi viikko ja nyt, kun tiedän, minkälaista on, niin vielä mukavampaa :D

8 kommenttia:

 1. tuosta on tulossa kivan näköinen laukku :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen! Laukusta tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä kassia pukkaa! Tsemppiä valvomisiin.

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköinen laukku :). Ehdithän sinä ihan hyvin aloitta kyhäilyjä miehen yövuoron aikana - hän tekee töitä ja sinä neulot :D

  VastaaPoista
 5. Ihana laukun alku, tulee tennis mieleen, siis oikea klassikko! Kokeile sukkapuikkoja ja pyöröneuletta 80 cm takin hihoihin ajan säästämiseksi. Onneksi kesäyöt ovat valoisia, kun valvot isännän matkassa.

  VastaaPoista
 6. Jospa tosiaan on valoisammat yöt, kun ei viimeksi pystynyt mitään neulomaan ja enhän mä nuppiin viittinyt valoja laittaa ajon ajaksi XD. Olisi toinen häiriintynyt.

  Pitää kokeilla pyöröneuletta hihoissa sitten :).

  VastaaPoista