maanantai 6. kesäkuuta 2011

5. KYH - Munamies Amigurumi - Aloitettu 5.6.2011

5. KYH - Munamies Amigurumi
Ohje: Suuri Käsityö -lehti 4/2011
Lanka: Novita Miami Valkoinen & Luonnonvalkoinen
Koukku: 2,5 mm
Kulutus: n 25 g

Sainhan minä jotain valmiiksi :). Tosin en tiedä muistuttaako tuo millään lailla munamiestä, mutta edes sinnepäin. En omista niin pieniä helmiä, joten silmistä tuli hullunkuriset. Aloitukset tein erilailla. En tehnyt ketjusilmukoita vaan sormen ympärille tein lenkin, johon tein 5 ks. Tänä aamuna, kun heräsin, niin tajusin tehneeni myös virheen. Nimittäin tuo tasku piti vain ylä- ja alareunoista ommella kiinni, niin minähän ompelin sen joka reunasta.

Lapasten peukaloa en älynnyt miten tehdään, joten oma tyyli siinäkin. Tässä miettinyt, että mitähän amigurumeja sitä tekisi tämän KYH:in aikana ja tytöt tuli perjantai-iltana sisälle ja matkivat munamiestä, niin siitä se ajatus sitten lähti. Pitihän sitä kokeilla, että onnistuuko. Tosin, toinenkin pitää kuulema tehdä, että Emmakin saa samanlaisen. Tämän sai Suvi-Tuuli.

Eilen sain kylpyhuoneen ja saunan pestyä ja tänään olisi sitten sen raparperipiirakan teko. Tuli siivottua 
2 h ja hiki tuli. Ja ihanat helteet tulossa. IHANAA! Minä nautin lämmöstä ja auringosta. Olen pienoinen auringonpalvoja.

Hinni prinsessa on alkanut päivä päivältä liikkumaan enemmän ja enemmän. Pari kk:tta on ryöminyt, ja konttausasennossa on ollut pitkään, mutta nyt vasta on sitten muutamia konttausaskelia ottanut ja nousee tukea vasten polvilleen! Joka paikkaan nousee ylös.

9 kommenttia:

 1. Kyllähän se ihan ehta munamies on! :) Minäkin noita pari tein joskus keväällä,aika näpräämistä kyllä...

  VastaaPoista
 2. Hauska amigurumi :). Minustakin on ihanaa että on lämmintä, mutta joudun olemaan päivät töissä ja illalla kotona remontoimassa joten helle menee minulta vähän hukkaan :(

  VastaaPoista
 3. Liikkuvalle pikkuiselle valjaat, joissa tiuku sekä suojus päähän auringon pistoksen torjuntaan. Ihana hetki, kun lapsi pääsee liikkeelle, mutta sitten ylettyy kaikkeen ja pienet sormet löytävät kaikenlaista. Kiva munamies ja tietysti jokaiselle omansa!

  VastaaPoista
 4. Ihan selvasti on munamies;) Hellettä alkaa jo olla, ihanaa. Kyllä kesä on paras vuodenaika!

  VastaaPoista
 5. Sirpa: Kiitos :). Kieltämättä pienoista näpräämistä oli, mutta oli sen arvoista <3. Pientä tappelun poikasta ollut tämä päivä. Täytynee tehdä kaikille nuorinta lukuunottamatta :).

  Huopatossunen: Kiitos! Enpä itse kerennyt kuin 40 minuutin lenkille ja nauttia auringosta parvekkeella. Siivotessa ja leipoessa meni päivä.

  Sinisen Sohvan Emäntä: Valjaita en käytä, mutta tuo tiuku on kyllä loistava idea! Miten mie en tuota hoksannut.

  Neulekirppu: Kesä on paras vuodenaika! Mie nautin sydämeni kyllyydestä. Talvella en viihdy ulkona, mutta kesä on toinen juttu.

  VastaaPoista
 6. Ihana munamies! Tuon minäkin vielä joskus opettelen tekemään:D
  Mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Minäkin tein munamiehen tuolla ohjeella,muuten ihan kiva tehdä mutta osien yhdistäminen ei ole mun juttu ollenkaan

  VastaaPoista
 8. Lila: Helppo on tehdä. Osien yhdistely ehkä hankalin, mutta kyllähän nuo ainakin on kiinni pysyneet, vaikka Hinni on antanut kovaa kyytiä :D

  Etana: Kieltämättä tuossa yhdistämisessä menee pieni tovi ja yhdistämistä en hallitse itsekään.

  VastaaPoista
 9. Hyvältähän tuo näyttää. Kyllä sen tunnistaa.

  VastaaPoista