torstai 30. kesäkuuta 2011

10. 12. 13. & 14. KYH Valmistuneet - Munamies Amigurumi pesue

10. & 12.-14. KYH - Munamies Amigurumi
Ohje: SK 4/2011 -lehti
Lanka: Novita Miami
Kulutus: 25 g / munamies
 
Tällaisia pieniä on tullut väkerrettyä valmiiksi. Sainpahan munamiehet eteenpäin. Kasvot on mitä on, mutta jotenkin noiden kasvojen tekeminen ei ole vain minun juttu. Niin ja meidän neidit ovat jo omansa hävittäneet o_O. Emma tais kyl omansa ehkä löytää, mutta näin sitä arvostetaan, jos jotain teen heille.
Tänään kävin neitien ja pikkuveljen kanssa uimassa. Ei ollut lämmintä vettä. Mutta ei sieltä olisi pois malttanut lähteä, kun uskaltautui kastautumaan. Tänään tein myös tonnikala-pizzapannaria. Aivan ihanaa! Eihän nuo meidän hienohelmat tietenkään siitä tykännyt.

Tänään kävivät myös Emman kummit Helsingistä lapsien kanssa kylässä. Oli todella mukava, että tulivat meilläkin käymään, kun eilen kuitenkin nähtiin Partalassa (porukoilla) pikaisesti. Heidän lapset on niin suloisia. Ihanat nappisilmät molemmilla!

Tiistaina kävin mökillä paistamassa 4 L muurinpohjalettuja. Paistamiseen meni vain 1h40minuuttia o_O. Kesän ensimmäiset letut ja hyviä tuli. Isäntä kehui, että erittäin hyviä lettuja.

Mutta nyt taas jatkamaan!

Oikein Lämmintä & Aurinkoista Kesää!


4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihania! Millähän lahjoisin sinut tekemään meille yhden? :)

  VastaaPoista
 2. Lila: Jaa-a, mitähän sitä keksisi :). Pitää laittaa korvan taakse ;)

  Katjuksa: Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Jos jotain keksit niin ilmoita:)

  VastaaPoista