maanantai 13. kesäkuuta 2011

11.-14. KYH - Junasukat + 3*munamies Amigurumi

Sunnuntaipäivä meni mökillä ja kävin jopa 1.5h vaunulenkillä. Unohtaen tosin juomapullon takakonttiin o_O. Hyvä minä! Kyllähän sitä olisi pidemmänkin lenkin voinut käydä, mutta, kun lähdin sen verran myöhään lenkille, niin en halunnut kotio tulla hirveän myöhään.

Mökillä aloitin junasukat, jotka ei paljoa edistynyt, mutta edes jonkin verran.

Mökillä saimme myös ihailla, miten Hinni neiti ihailee nurmikkoa ja ihmettelee, että mitä ihmettä se tämä on. Neiti on vähässä ajassa oppinut istumaan, konttaamaan, nousemaan polvilleen tukea vasten ja eilen sunnuntaina nousi jo seisaalleen tukea vasten ja se leveä hymy, jonka neiti antoi! :)

Eilen sitten sain tilauksen, että teksinkö vielä kolme munamiestä lisää o_O. Päätin ne sitten eilen aloittaa, joten tänään ja huomenna ei tarvitse mitään aloitella, että saisin kesäkassia tehtyä. Minulla alkaa olla jo sen suhteen pienoinen kiirus. Vielä pitäisi vuorikangas lähteä metsästää ja hihna.  Ja pelottaa, että jos tuota hihnaa ei löydy..

Sain hatut ja taskut eilen tehtyä :).

Eilen jouduttiin Milkaa käyttämään polilla ja lääkäri epäili kovakalvon tulehdusta. Sen pitäisi mennä itsekseen ohi, mutta jos alkaa rähmimään, niin sitten pitää mennä uudestaan.

Viime yöksi en laittanut Milkalle vaippaa. Kyllä ajattelin, että huh huh, kuinkahan märkä sänky on. Mutta aamulla oli yllätys suuri: Sänky, lattia yms olivat kuivat!!! o_O

3 kommenttia:

 1. näin sitä ahkeroidaan ;)
  tuo lasten oppiminen ja hymyileminen on niin ihanan palkitsevaaa :)
  onhan siinä nurmikossa ihmettelemistä, on aivan erilainen kuin kattia johon olen tottunut ...

  VastaaPoista
 2. Voi että kun tuo pikkuneiti on suloinen! Ja maailma on vielä ihmeitä täynnä! :)

  Sinä vaan jaksat noita munamiehiä tehtailla :)

  VastaaPoista
 3. That's the way, Milka! Ja hienoa uurastusta Munamiesten kimpussa.

  VastaaPoista