tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuoden 2012 ensimmäinen työ valmistui


Tämä on jo neljäs ekokassi, jonka olen ommellut. Mitä nyt tämä meni ihan plörinäksi, kun toisella puolella on päärynät ylösalaisin. Olen hyvä leikkaamaan kankaita ;). Ihan kateeksi käy, joo.. Parhaiten muuten tämä kassi onnistui. Tänään eskarilaisen opettaja soitteli ja kiitteli saaduista lahjoistaan ja kehui, että olen minä taitava käsistäni.. Kiitos!

Kankaat ovat kierrätystä. Vuorena on keltaista puuvillaa, joka on lähtöisin äidiltä ja hedelmäkangas on Enkulin käsityöt -blogin piff-voitosta. Sekin minun pitäisi saada laitettua pystyyn. Tässä jossain vaiheissa sitten.

Ensimmäinen UWA2012 -työkin eli Villasukat serkulle ovat hyvällä mallilla. Molempien sukkien varret kohta valmiit. Huomenna olisi tarkoitus saada kantapäät tehtyä. Sinällään nyt lähden ihan rauhallisin mielin tekemään ilman, että pidän kiirettä.. Tässä olen koko ajan yrittänyt miettiä, että mitähän sitä aloittaisi..

Vasta kaksi työtä olen päättänyt ja kolmet villasukat sekä yhdet kämmekkäät ovat jo listalla, mutta pitäisi korvaavat langat keksiä.. Eli vasta 6/12 olisi päätetty. Mutta ei kuitenkaan lyöty lukkoon.


4 kommenttia:

  1. Ahaa, taas uusi tempaus :) Kivasti se on lähtenyt sinulla käytiin.

    VastaaPoista
  2. Herkullinen kassi. Oikein hyvää ja onnellista alkanutta uutta vuotta ja mukavia käsityön hetkiä!

    VastaaPoista