torstai 12. tammikuuta 2012

Toinen pihla-pipo :)

Pihla-pipo
Lanka: 7-veljestä kaksinkertaisena
Kulutus: -123 g

Tämä on todellakin helppo tehdä. Väri on kyllä punertavampi. Mutta minä, kun en ole mitenkään hyvä ottamaan kuvia (kuvat otan yleensä HTC sensation:illa, koska en jaksa kameraa etsiä.. Tuskinpa silläkään sen parempia kuvia saisin otettua).

Kaksi UWAtyötä siis valmistunut ja viisi aloitettu. Tänään metsästin Tico-Tico lankaa uudelleen kaupoista, eilen, kun en pahemmin jaksanut.. Aloin jo turhautua, koska kaikki kaupat vastaa: "ei ole". Yhdestä lankakaupasta olisi löytynyt tico-ticoa monivärisenä, mutta etsin mustana. Viimeisenä vielä kävin Citymarketissa, vaikka ajatuksena oli, että tuskinpa sieltäkään sitä löydän ja hinta varmasti kallis. Yleensä, kun olen siellä asioikseni lankaa etsinyt, niin hinnat ovat olleet ihan mielettömät, jonka takia ei tule sieltä ostettua. Mutta se on meidän lähellä. Yllätyksenä kävikin, että citymarketissa sitä löytyi ja vielä edullisemmin kuin Anttilassa.

Mutta kyllä on ihanaa, kun häntäluun murtuma ilmoittaa itsestään.. Minun ei pitäisi pitkiä aikoja istua lattialla, koska nyt on pirun kipeää istua lattialla, ruveta istumaan tai nousta seisomaan. Siis ihan hirveä kipu!
Toiseksi selkäkin on jumissa.. Ja polvilumpiotkin kuluu, niin kylmät ilmat tekee kävelemisestä ihanan kipeää.. Ei nykyään pysty edes kontallaan olemaan..

Älkää ihmetelkö, jos sny-päivitykset (ilmoittautumiset kevään kierrokselle) hieman viipyy, kun taitaa olla univelkaa tai jotain, kun tänä aamuna herääminen teki erittäin vaikeaa.. Varsinkin, kun lisäksi on nuo nivelvaivat, niskavaivat, selkäkivut.. Tytöt lähetin kouluun, jonka jälkeen ajattelin sohvalla pötkötellä. Olisin kyllä nukahtanut, mutta ei oikein voinut, kun pitää Milkan perään katsoa, että mitä meidän pieni riiviö keksii. Kiltisti se onneksi elokuvaa katsoi. Ajattelin, että keitänpä kahvin valmiiksi, että juon sen sitten, kun olen vähän aikaa pötkötellyt.. Menin keittiöön ja ihmettelin, että miksei ole kahvi tippunut..

.. Huomasin, että olin vain jauhot lisännyt, mutta en vettä :'(. Eli univelat tekee tällaisia ihania temppuja välillä :D.


4 kommenttia:

 1. No näitähän tulee kuin sieniä sateella. Kiva pipo

  VastaaPoista
 2. Kiva pipomalli on tainnut viedä sinut ihan mennessään :)

  Toivotaan että nivelkipusi tokenevat ja saat nukuttua paremmin. Univelka on kamalaa!

  VastaaPoista
 3. Huoh. Ymmärrän oikein hyvin olosi ja tilanteesi. Samanmoista täälläkin. Särkyinenn päivineen. Hyvä kun aamuisin itsensä hereille saa. Mutta iso halaus ja voimia sinnekkin. Aina se helpottaa. Jossain vaiheessa. :)
  Niin ja tuo pipo on hieno. :)

  VastaaPoista
 4. enkulin käsityöt: Kiitos! Kolmannen aloitin eilen, mutta tuli hieman iso, joten purkuhommiin pääsin..

  Huopatossunen: Kerrankin helppo ja nopea pipomalli, joka itseni mielestä on myös kauniin näköinen ja tytöt tykkää.
  Nivelkivut tuskin koskaan tokenevat, kun nuo polvilumpiot kuluu, niin pitäisi vain käydä lääkärille valittamassa.. Mutta en ihan vielä halua polvileikkaukseen..

  Tanja: Kiva kuulla, että on kohtalontovereitakin, vaikka ei tämä kipuilu ole yhtään kivaa =/. Halaus Sinnekin!
  Ja, itsellä on kumma, etten mene ajoissa nukkumaan, vaan pitää kukkua myöhään.. Eilen ajattelin, että menen hyvissä ajoin nukkumaan, kun herätys on kuitenkin 6.30, kuten yleensä, mutta isännän kanssa katsottiin leffa ja muuta hommaa.. Niin huomasikin klon olevan jo 1.00, kun lähdin nukkumaan o_O. Onneksi tänä aamuna ei niin hirveästi väsyttänyt.

  VastaaPoista