tiistai 24. tammikuuta 2012

9.&10. aloitettu UWAtyö

Vihdoin ja viimein olen lapasia saanut edes peukaloon asti tehtyä. Molemmat ovat oikean käden lapasia, joten seuraavat kaksi (2) UWAtyötä. Mutta eikös lapaset pysty tekemään myös magic-loop:illa? Tuli tässä vain mieleen, että kun aloitan joskus tekemään vasemman käden lapasia. 

Lapaset ovat Seija Puusaaren ohjeella tehty. Todella ihana ja helppo malli. Veikeän näköiset lapaset ovat tulossa. Itse en pahemmin tee lapasia, niin nämä ovat ollut nopea tehdä. Tyttöjen ilmeet on ollut näkemisen arvoisia. Haluaisivat lapaset jo käyttöön, mutta minä en ole kovinkaan nopea neulomaan ja tällä hetkellä ei pahemmin ole ollut aikaa neuloa.

Toiseksi, kun olen ruvennut ihailemaan kirjoneulelapasia, niin niitäkin haluaisin kokeilla. Minkä kirjan haluaisin, niin on Mary Olki: Kirjokintaista kauneimmat ja muita neuletöitä. 

Vielä pitäisi aloittaa kaksi (2) UWAtyötä, että pääsee rauhassa niitä sitten tekemään. Revontulihuivi varmaan pitäisi mahdollisimman pian saada valmiiksi, koska kohtahan se arvontakin päättyy :).Pikku neiti kaupassa:

9 kommenttia:

 1. Juu juu. Yhtä lailla magic loop käy myös lapasten ja kämmekkäiden tekoon. Samalla on myös helppo tarkistaa, ettei tule tehtyä kahta saman käden pukinetta.

  VastaaPoista
 2. Eipä ole tullut kokeiltua magic loop tekniikkaa. Kauniita lapasia tulossa puikoiltasi:)

  VastaaPoista
 3. kivat lapaset tulollaan ja ihana kuva pikkuneidistä

  VastaaPoista
 4. Lainaa kirjastosta tuo kirja, siitä on paljon iloa! Ihana kuva pikkuisesta autoilemassa ostoksilla.

  VastaaPoista
 5. Olet ensimmäinen jolla huomaan blogimaailmassa lapaseni puikoilla. KIVA!

  VastaaPoista
 6. Drucilla: Toinen on vain, että uskaltaako yrittää. :)
  Huopatossunen: Kiitos!
  Neule-Kirppu: Jos mie kokeilen, niin kokeiletko siekii? ;)
  Enkulin käsityöt: Kiitos!

  Seijap: Luulisi olevan enemmänkin, koska malli on ihana, helppo ja nopea!

  VastaaPoista
 7. sinisen sohvan emäntä: Juu, kirjastosta olen lainannut ja nyt näkyisi huuto.netissä olevan myynnissä. ja toivon sen saavani, kun hinta ei päätä pakota. Kun ei tuota kirjastonkirjaa kauaa pysty pitämään :)

  VastaaPoista
 8. Sun pitää vaan tehä kaks vasemman käden lapasta nyt sitte, niin kumpikin saa oman parinsa.

  VastaaPoista