keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Vaihtarit ovat kivoja!

Mie olen iloinen, että osuin oikeaan aikaan kommentoimaan meken blogia. Meken blogi on nimeltään meketys.

Mie ihailen hänen tekemiään korujaa, mitkä ovat aivan ihania. Itse, kun en osaa koruja tehdä. Joten kysyin olisiko mahdollista vaihtokauppoihin: Minä tekisin villasukat ja saisin kauniin avainkorun.

Tänään postin mukana oli tullut rasia, mikä sisälsi ihania juttuja. Siis wow! Ei näitä kaulasta halua ottaa pois ollenkaan.
Kunpa osaisin valokuvata, niin kuvat olisivat parempia. Luonnossa nämä korut ovat paljon, paljon paremman näköisiä.

Kiitos Meke sinulle! <3

Ja sain myös kauniin joulukortin!

-----------------

Vaihtona Mekelle tein Olga-sukat.


OLGA-sukat
Ohje: Täältä
Lanka: Novita 7-veljestä
Kulutus: -97 g
Puikot: 3.5 mm

Nämä ovat ensimmäiset Olga-sukkani. Toisetkin olen jo tehnyt, mutta niistä kuvaa myöhemmin. Sukat on helppo ja nopea tehdä! Juuri sopivat minun aivoille!

3 kommenttia:

  1. Kiva kun kelpas. Ihan hyviä kuviahan nuo, mitä lähempää ottaa kuvan sen enemmän siitä tietysti näkyy. Itse kuvaan pitkät korut usein kerällä, jotta näkyvät lähempää - makuasia : )

    VastaaPoista
  2. Vaihtarit on huippuja. Ja kyllä nuo sun olgatkin on upeat. Ja minä kun en sais enää saada yhtään uutta ideaa neuleisiin. =)

    VastaaPoista
  3. Vaihtarit on oikeasti kivoja. Minä harrastan niitä kans melkeinpä aina kun mahdollista! Seuraavaksi ajattelin ehdottaa eräälle ystävälle vaihtoa --> minä neuloisin hänelle "pikkasen paremman2 tuubihuivin ja hän lainaisi minulle 4-vuotiasta ihanaa prinssiä vuorokaudeksi tai pariksi.. Olis niin kiva vain leikkiä..

    VastaaPoista