lauantai 27. lokakuuta 2012

SLY 20 - Porkkana

Niin vähän tulee enää blogia päiviteltyä, että kaikki jää.. Eilen piti tämä jo postata, mutta ei vain kerkeä.
Taitaa siis blogin pitäminen loppua. Nyt vain nämä SLY- ja SNY -jutut päivittelen ja katsotaan, mitä tulevaisuus tuo. FB-tilinkin sulkisin, mutta sitä minä en vielä pysty tekemään. Siellä, kun on mahdollista ymmärtää asiat väärin.. ja loppu tulos on mikä on.. 
 
------------------------------------------

Tällaisen ihanan tarjoiluasetelman sain hakea torstaina postista.
Tämän on lahjoittanut Piironki.
SLY20-kierroksen yksi porkkanayllätyksistä.

Nyt minä saan keksit yms. hyvin esille :). Ainoa, että tuossa alimmalla tasolla oli lohkeama, joka leviää.. Tällä hetkellä ei ainakaan käyttöä ole haitannut.
 
Lämmin kiitos!
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Koitapa paikata ohuelti ensin lasiliimalla, anna kuivua ja laita toinen ohut kerros. Kuivuneena sitä ei erota lasinpinnasta - itse tiedät vain missä kohden se on. - Muutaman kerroksen voi aina tarvittaessa lisäillä. Olen itse paikannut kristallimaljoja, joita olen ensin iskenyt :D vesihanaan !

  VastaaPoista
 2. Minunkin pitäisi hankkia itselle kerrosvati, mutta on vain jäänyt.. :D

  VastaaPoista
 3. Minulle on ihan uutta nämä "porkkanayllärit", mitä kaikkea se pitää sisällään?! Jotain luin aiheesta tuolta Sly:n sivuilta, mutta vähän jäi auki asia. :)

  Hyvää alkavaa viikkoa!
  Terv.Sly:si

  VastaaPoista
 4. Kaunis on !
  Toivottavasti halkeama ei leviä !!

  Kiva kun eksyit minun blogiin :)

  VastaaPoista
 5. Anneli: useasti käynyt blogiasi kurkkimassa, mutta kommentointi jäänyt..

  Sly: käypäs lukemassa porkkanoista täältä lisää: http://originaalisly.vuodatus.net/page/sly20sponsorit

  Janika: monta kertaa olen jo kärryihin tällaisen nostanut, mutta kuitenkin jäänyt ostamatta.

  Nami-hiiri: vielä ei halkeama ainakaan ole haitannut.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti et päädy lopettamiseen, mulla kun ei fb tai tviittaus ole vaihtoehtoina. Fb:tä kokeilin aikaisemmin ja se oli sellainen aikavaras, että mä pistin tilin kiinni ja keskityin bloggailuun, mutta jokainen taaplaa tietty tyylillään ja laskee mihin se oma aika riittää : )

  Haluan tässäkin kiittää sua ihanista sukista ja postaus on tulossa - jahka saan kuvat otettua. En ole ikinä nähnyt niin kauniita ja taidokkaasti tehtyjä sukkia. Sä olet uskomattoman lahjakas <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mene sanoistasi ♡.
  Fb on mulla oikeastaan väylä pitää sukulaisiin yhteyttä ja siellä on ompeluelämää-ryhmä yms ryhmiä, joiden takia oon fb-tilin pitänyt.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti et jätä bloggaamista kuitenkaan kokonaan! On niin mukavaa,kun on erilaisia blogeja. Vati on aivan ihana,halkeamasta huolimatta. Mukavaa päivää sinulle! Täällä tulee vettä ja räntää..

  VastaaPoista
 9. Heikin housut tulivat eilen postissa, kiitos! :) Postaan kyllä blogiinkin, kunhan ehdin kuvat ottamaan ja istumaan niin kauan että kerkeisi kirjoittamaan. :D Ollut nyt niin paljon kaikkea, kun on taas leivontainspis iskenyt oikein kunnolla ja täytyisi Heikin synttäritarjoilujatehdä niin paljon etukäteen kuin mahdollista. :)

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Tarkistan vain, että olethan jo saanut uuden ehjän kerrosvadin ? Lähtiessä matkaan kaikki aina tarkistetaan ja viallisia ei laiteta matkaan.
  Ainoa miinus tällaisissa tuotteissa on aina myös kokoaminen ja purkaminen esim. tiskausta varten. - Kiitos, kun palautit rikkoutuneen - se menee koekäyttöön testikappaleena.
  Laaduntarkkailu on tärkeää

  Toivon kuitenkin, että uudesta vadista on ansaitsemasi 'porkkanailo' ja pitkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Paketin kävi isäntä viime viikolla noutamaan ja oli kerrosvati ihan erilainen. Ei tarvinnut tosiaan kuin hieman pyöräyttää, niin ihmeellinen pieni halkeama, mikä ei tunnu, kun lasia 'silittää', mutta sen kuitenkin tarkkasilmäinen huomaa. Ja kyllä ainakin itse puran tiskauksen ajaksi. Hankalahan tuollainen on pestä kokonaisena :).

   Poista