keskiviikko 14. marraskuuta 2012

M-I-N-U-N - Tuotemerkkini

Mie sain eilen vinkin, että tänään saattaa jotain tulla postin mukana. Omaa tuotemerkkiä olenkin jo odotellut. Tiesin, että toimituksessa menee, mutta mie haluan kaiken mahdollisimman nopeasti. Aika meni yllättävän nopeasti ja nyt ne ovat täällä!

Tilasin tuotemerkit: Somine-yrityksestä.

HandMade OLKILA
a.k.a Red Dragon

Suosin suomalaista. Ulkomailta tilatessani olisin varmaankin saanut edullisemmin, mutta kerranhan täällä vain eletään ja minulle on tärkeintä asiakaspalvelu.

Tilasin sitten kerralla 500 kpl:tta. Nyt niitä on loppuelämäkseni. Tuskin tarvitsee enää uusia tilata. Sen verran iso pussi niitä tuli.

Suosittelen Somine-yritystä Teille kaikille, jotka mietitte, että mistä tilata tuotemerkkejä. Olin yhteydessä sähköpostitse ja viesteihin vastattiin nopeasti, ystävällisesti ja neuvottiin. Monta kertaa jouduimme logoa muokkaamaan, koska ennen en ole tällaista tehnyt. Onneksi Somine ei hermostunut, vaan jaksoi minua auttaa ystävällisesti ja monta eri värivaihtoehtoa laittoi tulemaan ennen kuin tein sen lopullisen päätöksen.

Monia oli ehdotuksia. Kun miettii minun nimimerkin: Red Dragon, niin ehdotettiin, että musta teksti punaisella pohjalla. Idea hyvä, mutta halusin sellaisen, mikä ei kuitenkaan vaatteista hyppää ihan silmille. Toinen olisi sitten ollut musta teksti valkoisella pohjalla, mutta minusta se on taas liian virallinen. Miettii minun ompeluharjoittelua, niin mie en ole virallinen. Tykkään tästä harmaasta todella, todella paljon.

Siis aivan huippua, nyt ne minulla siis on oikeasti :).
Pitää joka paikkaan nyt niitä tunkea ;). Ajattelin tuohon kauluriinkin sellaisen laittaa, kunhan sen joskus saan neulottua valmiiksi. Pystyisiköhän sen ompelukoneella ommella kiinni :D.

Kaksipuoleinen

8 kommenttia:

 1. Haa - sun ahkeruudella ja taidolla veikkaan, että kuukauden kuluttua tilaat lisää : )

  VastaaPoista
 2. Oma tuotemerkki on huippu-juttu :) Ja hyvä kun laitoit suosituksia mistä tilasit -itsellä edessä sama, mutta hiukan eri tarkoitukseen :D

  VastaaPoista
 3. Voi että, kivan näköiset nuo merkit! Olen itsekin miettinyt niitä, tarviipa käydä kurkkimassa tuolla :)

  VastaaPoista
 4. Hienot! Mun pitäisi tilata varmaan myös tuollaisia...

  VastaaPoista
 5. Hieno idea ja varamsti sinulle tarpeellinen kun olet niin näppärä käsistäsi. Itse olen joskus miettinyt että pitäisi tekemiini koruihin saada jokin pieni oma juttu, mutta ajatuksen asteelle on jäänyt.

  Tuotemerkkisi on todella tyylikäs.

  VastaaPoista
 6. Yhdyn Mekeen... ei nuo sulla kauaa riitä. =) Niin tasasesti sun käsistä tuotoksia syntyy ja ihan taatusti keksit keinon siihen kauluriinkin sen saada siististi. =)

  VastaaPoista
 7. No en mie nyt niin ahkera kuitenkaan oo, että kuukauden päästä olisin uusia tilaamassa :). Ensimmäinen vasta käytetty :).

  Mutta kyllä suosittelen kaikille tilaamaan!

  VastaaPoista
 8. Kivat... minäkin olen omaa haikaillut :)

  VastaaPoista