tiistai 13. marraskuuta 2012

12.11.2012 - Postin tuomaa

Mie oon niin huono ottamaan mitään vastaan. Minusta on ihan outoa, että minua ihanat ihmiset muistavat milloin milläkin ihanalla jutulla. Varsinkin, kun itsellä ei aika ja voimat riitä. Ideoita olisi, mutta ei ole aikaa toteuttaa..

Itse asiaa. Sain ilmoituksen jo, että minulle olisi paketti tulossa. Kiitos Pimahlalle aivan huikeasta paketista. Osa tikkareista jo syöty.


 Tämä silkkilanka vaikuttaa ihanan pehmeältä. Mihin tämä riittäisi?
 
 Noista ylärivin sukkalangoista olisi tarkoitus sukat tehdä ;). Mukava kokeilla lankaa, mitä en ole aikaisemmin kokeillutkaan.

Tämä vihreä lanka on myös aika veikeää. Mukavan tuntuista neulottavaa. Olen aloittanut neulomaan kauluria. Tiedä tuota, että oliko minkälainen valinta siihen, mutta esikoisen talvipukuun olisi käypä väri.

Kiitos, Kiitos, Kiitos!
 
Lankavarastoni siis kasvoi muutamalla kerällä ;). Isäntä sunnuntaina raikkosi meidän kaatopaikka-makuuhuoneemme, jossa on nyt jonkinlainen järjestys.. Lanka- ja kangaslaatikot jopa niin, että on helpompi ottaa, kun inspiraatio iskee..
Tosin, pitäisi pikku hiljaa joulukortitkin ruveta tekemään.

-----------------------------------------------

Toinen lähetys tuli jo päivän postin mukana. Tilasin koristeelliset kakut -sarjan lehdet. Miksen jo aikaisemmin tilannut. Eilen tuli osat 1-6, mitkä sisälsi, vaikka mitä. Ja nii-in paljon sain uusia ideoita. Ja ohjeet tulivat tarpeeseen. Nyt, kun olisi aineksia kaikkea tekemään, niin vielä parempi, mutta odotella, jos joskus voittaisi lotossa :D.


 

---------------------------------------------------
 

7 kommenttia:

 1. Voi että mitä ihanuuksia oletkaan postista saanut :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Suurkiitos ihanasta piposta! Tykkäsin siitä valtavasti ja erityisesti siksi, että se on tehty neuloen, jota itse en juurikaan osaa. Trikoopipo sai heti väistyä ja ylläripipo pääsi päähän. Ja heijastinkin tuli kuin tilauksesta, olin jo pitkään toivonut (siis odotellut inspiraatiota tehdä) villakangastakkiin sopivaa heijastinta.

  Kiitos siis tuhannesti vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Olen erittäin iloinen, että piposta tykkäsit ja heijastinkin pääsi käyttöön <3.

   Poista
 3. Hienoja paketteja. Mistä tuollaisen lehden olet löytänyt?

  VastaaPoista
 4. Eikös olekin kiva saada noin ihania paketteja! Sinun blogista on tullut herkuttelublogi, tuolla alempana on kivoja leivonta ohjeita. Tuota suklaamuffinssi ohjetta pitää kokeilla:)

  VastaaPoista