keskiviikko 17. lokakuuta 2012

SLY: Lokakuun inventaario

Tällä kertaa ajattelin inventoida vuoat, joita ei hirveästi ole, mutta kyllä näillä jotain aikaiseksi saa.
Irtopohjavuoista en tykkää yhtään. Johtunee ehkä siitä, kun on edullisimmasta päästä, kun joskus aikoinani ne hankin.
Tarkoitus olisi joskus hankkia silikoniset kuivakakkuvuoat ja säädettävät neliö- ja ympyrävuoat. Sitten, kun on sellaiseen mahdollisuus.

Muffinssipeltikin löytyy :).

Tämä vuoka on sly-kierrokselta saatu vuoka. Marilee lähetti.
Nyt varmaan Marilee miettii, että ei lähettämä vuoka tältä näyttänyt. Ei näyttänyt, mutta sen vuoan kanssa kävi niin, että jouduin olemaan valmistajaan yhteydessä, koska ensimmäisen pesun jälkeen vuokaan ilmestyi ruostetahroja. Siltä ne ainakin näyttivät. Pesin käsin, minkä jälkeen kuivasin.
Siinä oli ihana englannin kielen taitoja käyttää, mutta hyvin ne taisivat sen ymmärtää. Uusi vuoka tuli muutamassa päivässä kotiovelle asti. Uusi vuoka on vielä keraaminen pinnaltaan :). (Halkaisija 26 cm)
Tätä vuokaa en vain valitettavasti ole vielä ennättänyt kokeilemaan.

Lisäksi on iloleipurien 28 cm halkaisijaltaan oleva vuoka.

Viimeisin hankinta on tämä jalkapallovuoka. Varta vasten nami-hiiren järjestämää kakkukisaa piti hankkia, että sain vesimelonikakun tehtyä :D.

9 kommenttia:

 1. Kävipä huono tuuri tuon hienon piparkakunmallisenvuoan kanssa, mutta mukavaa että valmistaja ystävällisesti korjasi asian.

  Minä olen vannoutunut irtopohjavuokien käyttäjä. Ei taida luotto vaan riittää että tavallisesta vuoasta irtoa kakku :D

  Eilen ostin maailman ihanimman kuivakakkuvuoan, näitä on tullut taas kampanjan ajaksi myyntiin. http://www.iloleipuri.fi/tuotteet/Roosanauha-syd%C3%A4nvuoka,2,4l/314

  VastaaPoista
 2. Tuo jalkapallovuoka! Pieni serkkuni on tosi kova jalkkisfani ja toivoi synttäreilleenkin jalkapallokakkua. Ei se oikein onnistunut, mutta tuolla vuolla voisi vaikka onnistuakin :D

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, itselläni on tuo samainen vuoka jonka sinulle lähetin eikä siihen ole mitään tullut! Mutta kiva että sait uuden tilalle ja vielä vissiin vähän paremman vuoan! =)

  VastaaPoista
 4. Tuo jalkapallovuoka ois aika must, kun pinnassa valmiina nuo kuviot...oeln aika monta tehnyt omilla kikoilla ja siinä saa mitata ja funtsia, kun päällystää sokerimassan palasilla...

  VastaaPoista
 5. Erittäin hyvä kertoa myös tuotteiden toimivuudesta yms. Ja aina voi asiallisesti kommentoida tuotteen vioista valmistajalle suoraan - heille se on tärkeää laaduntarkkailunkin kannalta! Joku saattaa pyytää kuvan. Se olisikin hyvä laittaa reklamaation mukaan. - Yleensä tulee nopeasti asiallista postia ja ihan kotiovelle asti :D

  VastaaPoista
 6. Mie laitoin myös kuvat mukaan, kun ilmoitin asiasta :).
  Mutta tosiaan vuoat on ihania ja tuo iloleipurien vaaleanpunaisen kuivakakkuvuoan haluaisin.

  VastaaPoista
 7. Kivoja vuokia! Ikävää, et se yks vuoka ei sit ollukaan ihan toimiva.

  VastaaPoista