keskiviikko 10. lokakuuta 2012

SLY20 - Lokakuu - Suklaasuu

Tänään tuli postin mukana noutoilmoitus. Ei voinut tulla sopivampaan aikaan, koska olimme juuri lähdössä käymään asioilla. Ensiksi kävin smartpostiin viemässä paketin, minkä jälkeen hakemaan kissoille hiekkaa ja posti löytyy samasta rakennuksesta.

Täälläpäin postissa saa hyvää palvelua! En sitten tiedä, että johtuuko siitä, että käy aktiivisesti siellä asioimassa :).

Pieni paketti oli odottamassa, mutta mitä kaikkea herkullista sieltä löytyikään:

 • Kirje
 • Kortti
 • Kaakaojauhetta
 • Koristelukynä
 • Vaahtokarkkipussi
 • Suklaakasvonaamio
 • Suklaahuulirasva
 • Fazerin suklaalevy (eikös tämän voi napostella suoraan, ettei tarvii leivontaan laittaa? :) )
 • Suklaakastiketta
 • Kuukauden reseptikortit
Kuten saatoitte jo huomata, että lokakuun aiheena oli Suklaa. Ja voiko sen ihanampaa aihetta ollakaan? Varsinkin tällaiselle suklaahiirelle, joka melkeinpä joka kerta, kun kaupassa käy, niin pieni suklaapatukka lähtee mukaan. Tosin yrittänyt tässä hieman kasvattaa tuota itsekuria..

Koristelukynän ostin pari kuukautta sitten Kuopiossa käydessäni, joten nyt niitä on meillä kaksi. Osaisi vain käyttää sellaista XD.

Suklaanaamio - maistuuko myös suklaalle? En ole aikaisemmin naamioita kokeilla. Nyt voisi vaikka pimeän tullen kokeilla ja säikäyttää isännän :D. Huulivoide on saanut monta testaajaa jo :).
Paketista löytyi myös pussillinen vaahtokarkkeja (slurps). Nämä lähtee mökille mukaan nuotiolle paistettavaksi. Suunnitteilla olisi mennä pe-la yöksi, mutta katsotaan uskalletaanko :D.

Kaunis suklainen kortti, jossa toivotetaan Hyytäviä syysöitä. Ei kiitos kuitenkin. Mie en ole yhtään syksy- tai talvi-ihmisiä. Ennemmin kesä ja kevät.Reseptikortit sisälsi ohjeet mutakakkuun, suklaa mannapuuroon, chocolate cookies ja herkkukaakaoon. Kiitos resepteistä! Kaikkia muita olenkin jo tehnyt paitsi noita suklaakeksejä, joita teen tässä jossain vaiheessa, kunhan ennätän. Mutakakku on siitä mielenkiintoinen, että se jakaa ihmiset kahteen kategoriaan: Joko siitä tykkää tai siitä ei tykkää. Isännän mielestä on liian imelää. Itse kyllä voisin syödä, vaikka kuinka paljon, mutta rajansa kuitenkin kaikella ;).
------------------------------------

Ketäs minä saan kiittää näistä paketeista?
Kuka on muistanut minua SLY20-kierroksen kolmena kuukautena?
 
Arvoitus ratkesi...
 
Minua on muistanut Sokerihelmi - www.sokerihelmi-bakery.blogspot.fi.
Kiitos Sinulle kuluneesta kierroksesta!
 
Mukava oli kuulla, että olet tykännyt kasata minulle paketteja (minä olen niistä pitänyt), ja että olet jäänyt koukkuun tähän hommaan ja lähdet uudestaan mukaan SLY-kierrokselle. Minun piti käydä vain yksi kierros mukana, mutta tulihan tuota jo ilmoittauduttua neljännelle kierrokselle mukaan o_O.

Itse tässä miettinyt myös sitä, että hakisinko leipuri-kondiittori -koulutukseen, koska sellainen näkyy löytyvän täältä koulutusvaihtoehtona. Ei vain taida kuitenkaan kannattaa, koska en ehkä ammatikseni sitä haluaisi tehdä. Haluaisin vain oppia kaiken mahdollisen leipomisesta yms. 

Minun suosikki on suklaa. Fazerin mansikka-vanilja -suklaa tällä hetkellä ehdoton ykkönen, mutta pähkinäsuklaa on myös hyvää. Ja mitä joulu olisi ilman suklaata :).

Oikein mukavaa ja rauhallista syksyä Sinulle Sokerihelmi!
Erityiskiitos käsinkirjoitetuista kirjeistä!

----------------------------------


 

9 kommenttia:

 1. Ihanan paketin sait =) suklaa on kyllä varma juttu suklaan ystävälle

  VastaaPoista
 2. Voi taivahan vallat, miten IHANA paketti. Suklaata eri muodoissa ja eri paikkaan laitettavaksi...nam..

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno paketti. Suklainen sisältö oli varmasti maistuva, pieni hemmottellu naamion muodossa virkistää ihanasti näin syksyisellä säällä.

  Samaa minäkin olen pohtinut, että miten olisi jos opiskelisi leipuri-kondiittoriksi, harmi vain kun ihan perinteinen leipomotyöskentely ei niin inspiroi vaan enemmänkin semmoinen kakkujen ideointi ja koristelu.

  VastaaPoista
 4. Suklaaasta saa kaikkea kivaa kylminäkin iltoina. :) Olen kanssa monesti katsellut tuota koristelukynää, mutta ei oo vielä löytänyt tietään meikän leivontakaappiin... :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan suklainen paketti :) Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania nuo käsintehdyt reseptikortit :)

  VastaaPoista
 7. Hauska paketti, kauniita reseptikortteja!
  Suklaanaamiota hiirikin käyttää ja kauniilta 'näyttää', aistii tuoksun, vaan ei kielellä lipase :D !

  VastaaPoista
 8. Niin ihanan suklainen paketti!!!

  VastaaPoista