tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kesäkassi 2012 -vaihto

Tänä kesänä järjestin myös Kesäkassi-vaihdon, johon osallistui 20+1 osallistujaa. +1, koska kiinnostunut ilmoittautui hieman myöhempään ja rinkiläisistä yksi ilmoittautui vapaaehtoiseksi tekemään toisen kassin, jos saa hieman enemmän aikaa tehdä. 15.7.2012 on heillä aikaa tehdä kassit toisillensa.

Minä sain hienon, upean, minun värisen kesäkassin Tikbumsan Sanilta. En voi edes sanoin kuvailla kuinka iloinen olen saamastani kassista. Juuri sopivan kokoinen. Tässä toiveena päästä lukemaan sairaanhoitajaksi, jolloin haluan kirjojenkin, kansion mahtuvan kassiin. Minä, kun yleensä pakkaan "käsilaukkuuni" monta käsityötä matkaan.

Kassin mukana tuli myös suklaata :P. Kassista tosiaan toivoin sopivan isoa, mutta ei liian isoa, kantohihnan, sisälle taskun/taskuja. Veikeästi oli tehty irroitettava meikkilaukku. Meikkilaukku tulee olemaan minun puikkopussi ;). Jonne mahtuu niin saksia, erilaisia puikkoja, silmukkamerkkejä yms. 1. Pussukka

 2. pussukka

 3. pussukka

 Pussukka kiinni

Herkkuttelusuklaata :P

Kassi on todella huolella ommeltu. Eikös olekin veikeän näköistä lintukangasta! :)
Kiitos Saaralle! <3

------------------------------------

Itse lähetin kassin Pialle pienine lisukkeineen. Kassi on ns. "Ompeluelämää kassi". Eli facebookin ryhmässä pieni villitys. Kyseisestä kaavasta on toistaankin upeampia kasseja syntynyt. Eri kuoseissa yms.
Minä jätin viime tippaan, joten en enää kerinnyt korjaamaan.. En voi neitejä keskenään jättää, että olisin maanantaina vielä ennen postiin menoa korjannut. Kassi on tehty verhokankaasta. Itseni mielestä ihanan kesäinen.


Tällä viikolla laitan oman aloituksen kesäkassi 2012 -vaihdon kuvista. Kunhan saan viimeisetkin raportoinnit.

----------------

Tänään posteljooni taisi olla ihmeissään, kun meille tuli monta pakettia. Tuli nuorimmaisen rattaisiin aurinkovarjo, tilaamani leffat tytöille, kesäkassi 2012 tuli kahdessa kirjekuoressa ja vielä oli iso paketti, jonka päällä oli minun nimi & paketista ilmestyi kaunis, itse tehty kassi ja kirjekuoria + kirjepaperia.
Siru lähetti minulle kiitoksen kevään sny-kierroksesta.


Kiitos!

---------------------

Nyt minulla on ihania kesäkasseja, jotka ovat niin kauan käytössä, että kuluvat rikki :D

-------------------

8 kommenttia:

 1. Kiitos vielä tätäkin kautta ihanasta kesäkassista! Ja arvaa, oleko sitä tuijotellut ja koittanut etsiä jotain mitä olisit halunut korjata.. En löydä! Eli on ihan täydellinen, vaikka muuta näetkin ajattelevan.

  Ja jälleen kerran... Sulla on kiva postipoika /tai tyttö..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Oli kyllä mukava postipoika, kun niin monella paketilla muisti. Oli varmaan kivaa pyörällä kuljettaakin :D

   Poista
 2. Olen katsellut monissa blogeissa aivan uskomattomia kesäkasseja! Hyvin vedetty vaihto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odotahan, kun näet tämän kesäkassi-vaihdon kassisaldon :)

   Poista
 3. Ihania kasseja, ihan käy kateeksi. Mistä ihmeestä sinä ajan revit kaikkeen, itellä käsityöt tuntuu olevan jäissä, leivonnat jäissä kun ei vaan mistään löydy aikaa...anna jokin hyvä vinkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ajan revin niin, että se on poissa lapsilta =/. Huono, kun olen.
   Mutta minun tulee tehtyä kaikenlaista, kun tytöt saan nukkumaan.
   Ja, kun en ole töissä, niin sekin tekee jo aika paljon..

   Poista
 4. Meillä mies on enemmän muksujen kanssa kuin minä...mulla kyllä työt niin epäsäännölliset että nytkin ollut taas viikko että olen ollut töissä 12-20....illalla sitten on niin poikki että vain suunnittelee tekevänsä kaikenlaista...jotenkin multa nämä päivät vain karkaavat

  VastaaPoista