torstai 21. kesäkuuta 2012

11. Kysymystä & vastausta

Mie sain tässä jonkin aikoo sitten 11 kysymystä Webalta ja nyt yritän niihin parhaani mukkaan myös vastailla.

1.Mikä on tuskaisin käsityömuistosi?
- Jaahas. Yleensä itselle tekee vaikeinta ne helpot työt, joissa on huomaamatta jokin ihme virhe tullut, enkä meinaa älytä, että missä se oikein on. Mitä olen eniten tuskaillut.. hmm.. 1. revontulihuivi :)
 
2. Asutko talossa, jossa haluat asua loppuikäsi?
- Ehkä, ehkä en. En oikein ossoo sannoo. Toisaalta haaveessa omakotitalo järven rannalla, kaukana naapureista.. Mutta sitten toisaalta taas ei.. Sen näkee sitten, mitä elämä tuo tullessaan..
 
3. Minkä harrastuksen haluaisit aloittaa seuraavaksi?
- Tässä elämässä taideta pahemmin aloitella mittään harrastuksia, mutta mielelläni voisin kokeilla jotain, missä syke nousee ja on vaaratilanteita.
 
4. Minkä elokuvan kävit viimeksi katsomassa elokuvateatterissa, tykkäsitkö?
- En edes muista minkä elokuvan viimeksi olen käynyt kahtomassa. Siitä siis on aikaa.
 
5. Mikä oli lempilelusi lapsena?
- En mie vaan muista.. Olisikohan ollut joku nukke?
 
6. Mikä on onnistunein käsityösi?
- Mie oon niin vaatimaton ihminen, että en ossoo sannoo, mikä nyt on onnistunein. Mutta kun onnistuin pikku prinsessalle ompelemaan liivimekon, niin olin, että Wau! Ja toinen oli pyykkipoikapussi.
 
7. Kuinka paljon sinulla on lankoja varastossa?
- En ole punninnut. Tosin on pitänyt tehdä se jo pitkään. En ole uskaltanut, koska toisaalta saatan pyörtyä, kun tajuan, että kuinka paljon niitä on oikeasti ;). Pitäisi varastosta hakea laatikot ja pussukat ja ruveta punnitsemaan. Pitäisi nimittäin myös laittaa lankoja myyntiinkin, koska on paljon sellaista, millä tuskin tuun tekemään mitään. Mutta suuresta osasta aloitetuista keristä puuttuu vyötteet, niin aika hankalaa ruveta myymään =/.
 
8. Kuinka paljon sinulla on puikkoja ja koukkuja?
- Ei tarpeeksi ;). Tai voiko niitä muka olla tarpeeksi. Koukuista puuttuu pienimpiä kokoja, mutta ei niitä niin paljoa tarvihe. Puikoissa oon ruvennut addin pyöröjä ruvennut keräämään. Bambupuikot ovat sulattaneet sydämeni.
 
9. Onko sinulla lemmikkejä? Mitä ja minkä nimisiä ja luonteisia?
- Ragdoll-veljekset: Jummi & Jammi. Ovat niin rodulleen tyypillisiä kuin voivat vain olla. Lötköpötköjä. 
Tykkäävät jalkojen juuressa köllötellä tai tuleevat viereen köllöttelemään. Ragdollit ei siis tykkää sylissä olla. 
Ovat kuin koiria: Ovat heti ovella vastassa, kun kotio tullaan ja vessaan ei voi mennä ilman, että ovat siellä myös :D. 
Hiljaisia: Eivät pahemmin nau'u. Toisiaan silloin tällöin kutsuuvat. Leikkiivät toistensa kanssa ja leikkiivät, kun itsestä siltä tuntuu. Tottelevaisia: Me ei tykätä, että hypitään pöydillä, raavitaan, mitä ei saa ja tehdään tuhoja niin paljon kuin sielu sietää. Nämä on ihania lutusia. Heillä on raapimapuu, mitä raapiivat ja sitten jalkarahi o annettu raapimista varten ja eteisen kuramatto.  
Haaveessa olisi Rotweiler hankkia joskus. Onkohan täällä Iisalmessa kasvattajia tai jossain tässä lähiympäristössä? Paljonkohan on hintahaarukka?

10. Hartain toiveesi, jonka julkisesti voit esittää?
- Hypätä benji-hyppy. Tänä kesänä, jos käydään lähellä Mikkeliä, niin jospa silloin kävisin sen hyppäämässä, kerran en raskaanakaan ole.
 
11. Mitä odotat tältä kesältä?
- Aurinkoa  

---------------------------------------------
Jaan samat 11 kysymystä lukijoilleni :)
---------------------------------------------

2 kommenttia:

  1. Hmm...:) benjietä en kyl hyppää, taitaa ikä jo vaivata:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla, että jos tässä Mikkelin kautta pyörähdetään ja minulle annetaan mahdollisuus se suorittaa.. Uskaltaako reunalta hypätä kuiteskaan ;)

      Poista