sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

KYH 1 & 2 aloitettu

1. KYH: Sukat varpaista varteen
Aloitettu: 1.6.2012

Sukkia en kerennyt oikeastaan yhtään tekemään, koska toista kertaa yritän tehdä sukat varpaista varteen ja molemmat yhtä aikaa. Siinä meni jo oma aikansa, että luin kirjaa. Voi olla, että näissä sukissa olen haukannut liian suuren palan itselleni, koska malli ei ole helpommasta päästä.

2. KYH: Revontulihuivi
Aloitettu: 2.6.2012

Pitäähän joukossa olla yksi revontulihuivikin. Tällä kertaa ajattelin kokeilla yksiväristä lankaa. Kun huivin saan valmiiksi, niin näen, että kannattiko. Lahjaksi olisi tämä menossa ja kiire olisi saada valmiiksi.

------------------------------

Toista kertaa osallistun tähän KesäYönHullutukseen = KYH. Viime vuonna melkein kaikki sain valmiiksi ja itsellä on ainakin niin, että tällaisten tempausten jälkeen tulee pieni "yliannostus" käsitöistä, ettei ihan heti tee mieli tehdä mitään. Ainakin viime vuonna kävi niin.

Nyt en tee itselleni mitään valmista listaa, että mitä olisi suunnitelmissa tehdä, vaan työn aloitan, kun siltä tuntuu. Ja mikä tuntuu hyvältä. Jos en mitään muuta keksi, niin sitten teen niitä tuttuja ja turvallisia Himppu-mummun patalappuja. :)

Monet ovat jo monen monta työtä aloittanut ja jopa saanut useita töitä valmiiksi, niin mie olen jo nyt: "Miten minä onnistun yhtään saamaan valmiiksi" XD

Tsemppiä kaikille KesäYönHullutukseen osallistuville!!!

-----------------------------------

Valintakoe lähestyy uhkaavasti, joka myös sekoittaa ajatukset käsitöiden parista ja niin paljon tekemistä, ettei kerkiä pahemmin neulomaankaan. Mutta yrittänyttä ei laiteta, vai miten se nyt menikään.

3 kommenttia:

 1. Huh! Ei onnistuisi minulta - kumpainenkaan malli! Mielenkiintoista nähdä revontulihuivi kun se on valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, kuinka minun käy :). Ainakin revontulihuivi onnistuu, mutta noista sukista en tiedä. Ja tänään aloitettu seuraava työ. 23. työtä pitää aloittaa 1.-23.6.2012 ja saatava ne valmiiksi 31.7.2012 mennessä.

   Poista
 2. Kyllä sä läpäiset! Meinaan sen kokeen. Ja kyllä niiden käsitöidenkin aika on, jos ei nyt, niin sitten joskus. Hitaasti ja varmasti voi voittaakin.

  VastaaPoista