tiistai 7. helmikuuta 2012

Pari kypärämyssyä

Minä olen kyllä laiska ompelemaan.. Jonkin verran kangasta on, mutta hirvittää aloittaa ompeleminen, koska minä en noita termejä yms osaa ja saumurin tikki on miten on =/. Ja tuo saumurilla huolittelu.. ei oikein onnaa.. Kaavat, jos joku minun puolesta piirtäisi, niin mikäs siinä. Vielä lapsenvahti, kun löytyisi ipanoille, koska en minä enää silloin jaksa ommella, kun tytöt menee nukkumaan. 

Sainpahan ainakin pari kypärämyssyä ommeltua kankaasta, jonka halusin tuhlata pois. Ei niin kaunista ole. Yritin kankaasta tehdä liivimekon, mutta en osaa kantata esim. olkahihnoja =/.Kypärämyssy
Ohje: Sk-lehti 10/2004
Koko: 110/120

------------------------------------

Tänään oli esikoisen vuosittainen kuulotutkimys kys:issä. Nyt on sitten saatu selvyys siihen, että vasen korva on kuuro. Ei kuule kovia ääniä/puhetaajuuksia. Aikaisemmin ei ole pystynyt peiteääntä käyttämään oikeassa korvassa samalla, kun testataan vasemman korvan kuuloa, niin nyt on luotettava testitulos. 

Vuoden päästä uudelleen, jolloin otetaan myös magneettikuvaus, koska lääkäri haluaa katsoa, ettei ole rakenteellisia virheitä ja ehkä/ehkä ei saadaan hieman tietoa, että mistä kyseinen vaiva on tullut. Paitsi, kun se on esikoisella ollut aina, niin ei hän ymmärrä. 

Onneksi on aina ollut sama lääkäri ja mukavat hoitajat.

---------------------------------------------------

5 kommenttia:

 1. Täytyypä sanoa, että turhaan moitit omia ompelustaitoja. Kypärämyssyt näyttää ihan kaupasta ostetuilta!

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän tuo ompelu sulta sujuu, kaunis kypärämyssy.

  VastaaPoista
 3. Hienoja ova myssyt. Minä en edes tiedä mitä kanttaus tarkoittaa :D

  VastaaPoista
 4. Kati: Kiitos! En mie oo tuota alareunaa kuvannut tarkasti, kun en oikein hoksaa tuota huolittelua, miten sen saisin nätisti.
  Neule-Kirppu: Kiitos!
  Huopatossunen: Kiitos! Kanttaaminen: Esim. paidan kaulus resorilla ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy, mutta kamala on teidän tilanteenne. Siis kamalan surullinen.

  VastaaPoista