torstai 23. helmikuuta 2012

6-vuotis syntymäpäivälahjan sain kuin sainkin valmiiksi

Suvi-Tuuli sai tiistaina syntymäpäiväkutsun ystävänsä 6-vuotis syntymäpäiville. Siinä sitten kyselemään, että onko lahjatoiveita. Toiveena tuli, että pehmoinen pupu tai barbi. Siinä sitten älynystyrät (omistankohan edes sellaisia) pyörimään ja miettimään, että mitä minä kerkeän kahdessa päivässä saada valmiiksi, kun syntymäpäiväjuhlat ovat tänään torstaina. Ovat muuten parhaillaan käynnissä.

Olisihan sitä kaupastakin saanut vaikka mitä hienoa, mutta yritin kuitenkin ensiksi saada valmiiksi jotain itse tehtyä. Sitten pitää vain toivoa, että lahjan saaja pitää lahjasta, ja että ompeleet kestävät.

Facebookin ompeluelämää-ryhmässä kyselin, että olisiko kenelläkään ohjeita helppoon pupuun ja sain kivan sivun. Joka löytyy täältä.

Ohjeet ovat helpot, mutta jospa olisi aikaa ollut enemmän tehdä, niin olisin huolellisemmin tehnyt. Kasvoista tuli ainakin omaperäiset. 


Pupu, jolla on sydän paikoillaan. 

---------------------------------------------------------------------------

Tänään kävi myös Suvi-Tuulin eskarikaveri kylässä ja tuli neideille tarjottua laskiaispullia. Niitä oli helppo tarjota, kun valmiiksi tehtyjä pikku pullia löytyi vielä pakkasesta ja täytteet vain väliin. Tarjolla oli myös suklaa-kaurakeksejä, joiden ulkonäkö ei välttämättä ainakaan houkuttele maistamaan, mutta kyllä menivät parempiin suihin. Ohjeen sain sly-paketista.


----------------------------------------------------------------

Tänään sitten mietin, että miten Hinni neiti on jotenkin uneliaan oloinen. Nukkuuko alku viikon univelkojaan pois vai mitä. Nimittäin nti on tottunut nukkumaan 10.30-11.30, niin nyt on herännyt jo klo 7.00/8.00 jälkeen, kun isosiskot ovat herättäneet kesken unien. Hieman kiukkuisuutta ollut ilmassa.

Mutta Hinni on nukkunut tänään yllättävän paljon, niin selvisihän se äsken. Reppana on kuumeessa. Toivottavasti paranee pian. Eikä tule mitään muuta kuin on kuumetta.

------------------------------------------------------------------

Ja vielä ennättää osallistua LUKIJA-arvontaan! Kiitos kaikille jo tähän mennessä osallistuneille! <3

Klikkaamalla kuvaa pääset osallistumaan arvontaan. Mutta muista ilmoittaa, että mitä kautta olet lukijani. Esim. googlereader yms.

8 kommenttia: