torstai 7. heinäkuuta 2011

Neulomolaisten (Novita) Sukkakirja tuli eilen

Eilen kolahti minulle neulomolaisten tekemä sukkakirja. Mutta siinä on aivan mahtavia malleja ja monta, jotka haluaisin tehdä, ainakin kokeilla, että osaanko. Ensiksi pitää vain kyh-työt saada valmiiksi.

Tässä muutamia kuvia kyseisestä kirjasta:

 Kansi

 Hupisukka

 Hupisukka kääntäen

 Kiemurtelevat kuviot miehelle

 Kolme polkua

 Melooni

 Miesten hupisukka

 Nanna 
(tämä sukka pitää jo nimen mukaan)

 Oikea & Vasen

 Pikkuneidin joulusukat

 Pinjan sukat

Seijan konttineulesukat

Kirjassa on selkeät kuvat ja ohjeet. Kierresidonta, lopussa tilaa muistiinpanoille. Paperi suht paksua jne. Pitää vielä pari kirjaa tilata joululahjaksi.

Tuossa tosiaan vasta osa kirjan malleista.

Jos innostuit tilaamaan, niin tässä tilausohjeet:

Kirjan hinta on siis 14e + 3.00e pk:t. 
Kahden kirjan pk:t  4,5e
Kolmen kirjan pk:t 4.5e
Neljän kirjan pk:t  7,40e.

Olen näihin kotimaan postimaksuihin lisännyt 20snt kuoresta ja bensoista.

Kirjan+kulut saa maksaa lapsen tilille, eli Riitu Viirimäki/474750-26077.  Postitan kirjan/kirjat, kun rahat ovat tilillä.
Laittakaa maksuun viestiksi maksajan nimi ja Neulomon nimimerkki (jos on Neulomolainen).  Samoin yhteystiedot, niin minun ei tarvitse niitä etsiä sieltä tilauksista. Uudet tilaajat voivat maksaa kirjan ja kun yhteystiedot on kuitissa, lähetän kirjan tulemaan. Ei siis erikseen tarvitse laittaa tilausta em. osoitteeseen. Siellä nimittäin on jo noin 200 tilausviestiä.

Sivuja on 66, sis. kannet,. takakannen sisäpuolella tila muistiinpanoille. Kirjan koko A4. Ohjeita yht. 45, palmikkosukkia 20 kpl, miesten sukkia 3kpl, perus- ja kirjoneulesukkia 11kpl, lastensukkia 3kpl ja perussukan ohje koneelle.

3 kommenttia: