keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

8. Munamies + Muuta höpinää

Käsitöitä tässä on tullut tehtyä, vaikka blogini hiljaisena on ollutkin. Innolla odotan, kun salainen neuleystävä syksy 2011 -kiertoon alkaa ilmoittautuminen. Ihan jo sen takia, ettei sähköposti ole niin hiljainen :D. Outoa, kun päivittäin ei tule sähköpostia.

Olen KYH-töistä saanut valmiiksi Emman jumppakassin, josta en pysty kuvaa vielä laittamaan, koska se on tuolla kovalevyllä, johon ei ole saatu ostettua sata-liitintä (o_O), jotta sieltä voin siirtää kaikki tiedostoni. Enää olisi siis laskujeni mukaan 5 kyh-työtä kesken, mutta epäilen, että niistä kaksi saan vain valmiiksi.

 8. Munamies
Ohje: Sk 4/2011
Lanka: Novita Miami Valkoinen + l.valkoinen
Kulutus: 25 g

Eihän näitä koskaan ole liikaa ja mitä enemmän tekee, niin sitä nopeammin alkaa sujumaan. Tosin tämä ei jäänyt meille, vaan lähti Lilalle. Toivottavasti on tullut perille eikä jäänyt matkan varrelle. Hän on muistanut minua ihanilla silmukkamerkeillä, joten halusin Lilaa muistaa tällaisella pienellä valkoisella Munamiehellä. Toisesta silmästä tuli näköjään hieman vain isompi.

Ensi kuussa meidän "vauva" Hinni täyttää jo yksi vuotta ja tässä joku päivä kokeilin marsipaanista tehdä ruusun. Ihan jees tuli, mitä nyt reunat oli liian ohuet, mutta tiedänpähän seuraavan kerran. Mutta on nuo koristeruusut kakkujen päälle kaupassa hirveän kalliita! Jos sellaisia kakun päälle haluan, niin aion kyllä itse tehdä. Vaikka ei niin hienoja olisikaan.Mutta nyt siivoamaan!

3 kommenttia:

 1. Munamies on päässyt perille turvallisesti:)
  Ihana yllätys, kiitos kauheasti! :)

  VastaaPoista
 2. Ruusu on tosi hieno, kyllä se kaupan koristeet päihittää mennen tullen :)

  Kovasti mietin SNY-kierrokselle osallistumista. Olisi kiva taas osallistua mutta vähän arveluttaa viimekertaisen kokemuksen jälkeen. Oma parini oli niin haastava ettei hän pitänyt mistään mitä lähetin :( Minä puolestani sain todellisia ihanuuksia <3

  VastaaPoista
 3. Lila: :)

  Huopatossunen: Osallistuhan nytten, kun mie oon sitä pyörittämässä ;). Viime kierroksella tuli muutamia keskenjättämisiä ja sitten sain kuulla, että pari oli, jotka ei hirveästi pitäneet yhteyttä tai huomioineet toisen toiveita. Mutta muuten oli kyllä aivan loistava rinki!

  VastaaPoista