sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

16. KYH - Sydämet Tiskirätti - Valmis 2.7.2011

16. KYH - Sydämet Tiskirätti
Lanka: Novita Bambu
Kulutus: 20 g

Eilen kävimme mökillä ja siellä tuli aherrettua sen verran, että sain tiskirätin valmiiksi :). Meidän pieni Hinni-neitimme tykkää kiikkumisesta ja lähellä oli nukahtaminen. Nukahtikin, mutta heräsi samantien, kun menin kiikun lähelle ottamaan kuvaa.Tänään heräsin 10.30 o_O. Kerrankin sai nukkua pitkään ja sen kyllä huomaan. On ihan lötköpötkö olo, ettei oikein tiedä mitä tekisi.. Tänään otan rennosti. Viikkosiivouksen vain suoritan. Ei pelkällä imuroinnilla saa lattioita kuitenkaan puhtaaksi.

Ihanan viileää välillä. Yöllä oli satanut.


2 kommenttia:

  1. Välillä onkin hyvä ottaa rennosti, sekä äidin että tyttären ;) Kiitos ihanasta huivista, meinasin aloittaa neulomaan itselleni Panachea. onneksi en aloittanut. Värikin on kiva, viime aikoina olen kääntynyt punaisen ystäväksi ja tämä onkin eka punainen huivini:)

    VastaaPoista
  2. Neule-Kirppu: Niinpä :). Neulomossa, kun kyselit Panache huivista, niin mua alkoi hymyillyttää, kun huivi oli jo jonkin aikaa ollut paketissa odottamassa ;). Mukava, että tykkäät! <3

    Ja, ethän älynnyt missään vaiheessa, että mie olin parisi? ;) Yhdessä vaiheessa meinasin jotain kirjoittaa huiviin liittyvästä blogiisi, mutta onneksi ei lipsahtanut.

    VastaaPoista