maanantai 23. toukokuuta 2011

Tunnustus

Mie sain Piialta tunnustuksen:Kiitos Sinulle Piia!

Nyt olisi minun vuoro kertoa kahdeksan (8) totuutta itsestäni. Luulisi sen olevan helppoa. Menee melkeinpä samoilla linjoilla kuin Piiallakin.

1. PERHE on minulle tärkein: aviomies, neljä ihanaa prinsessaa, 2 kissaa, koiruli ja leijonaluppa-kani. Mitä elämä olisikaan ilman perhettä. Vaikka välillä tuntuukin, että jaksaako tätä sirkusta.

2. KUKKIEN KASVATTAJANA en oikein hyvä ole. Aina sitä vain kaikkea haluan yrittää kasvattaa.. Kukkia pääsääntöisesti, mutta nekin meinaa suurimmaksi osaksi lakastua, koska kastelu unohtuu aina välillä o_O. Orkidea on lempikukkani ja sellaisia haluaisin saada.

3. KÄSITYÖT ovat harrastukseni. Se tuskin oli kenellekään mikään yllätys. Jos käsitöitä ei olisi, niin mitä minä sitten "terapeuttina" itselleni käyttäisin. Kun saan käsityön käsiini, niin hermot lepää ;). Paitsi silloin, kun jokin junnaa paikoillaan.

4. ELOKUVIEN KATSELU on mukavaa. Joskus niitä tulee katseltua. Ennen hieman enemmänkin.

5. MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA? Siihen, kun osaisin vastata. 31.5.2010 valmistuin merkonomiksi oppisopimuksella (siinä välissä jopa äitiyslomallakin olin). Haaveena olisi lukea joskus lähihoitajaksi. Sitten kiinnostaisi vauvojen teholle päästä hoitajaksi, mutta siihen minusta ei taida olla.

6. HAMSTRAAN lankoja. Nyt tosin olen vähentänyt lankojen ostamista ja yritän vanhoja lankoja kuluttaa poikkeen. Koska en mä saa niitä muuten koskaan kulutettua.

7. OMPELEN joskus, mutta minua ja ompelukonetta ei ole luotu yhteistyöhön.

8. HILJAINEN. Joskus olen ollut puheliaampikin, mutta en tiedä mikä on vuosien saatossa tehnyt, etten enää hirveästi juttele.

Seuraavaksi jaan tunnustuksen kahdeksalle blogille, kuten kuuluu tehdä, kun saa kyseessä olevan tunnustuksen. Nämä blogit ovat sellaisia, joita käyn säännöllisesti lukemassa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos! Sinisen sohva kumartaa ja kiittää kauniisti. Otamme ilolla vastaan kauniin tunnustuksen, mutta vaikenemme hymyillen...On suuri ilo käydä täällä kylässä, lukea monenlaisia käsityöasioita ja saada vinkkejä. Oikean osoitteeseen siis tunnustus on tullut!

  VastaaPoista
 2. Sinisen sohvan emäntä: Ole hyvä! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Minäkin kiitän ja kumarran kauniisti:) Laittelen tämän blogiini mahdollisimman pian, en tänään kuitenkaan enää jaksa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta. Vastaan tähän kunhan saan aikaiseksi;)

  VastaaPoista