maanantai 23. toukokuuta 2011

Sny-emännän muistaminen

Tänään aamu alkoi niin pirteissä tunnelmissa kuin vain voi alkaa. Ensiksi en meinaa nousta herätyskellon soidessa.. Havahdun siihen, että paljonkohan se kello jo on.. Onneksi esikoinen ei kuitenkaan eskarista myöhästynyt.

Sitten seuraavana aamupäivästä Milka (marraskuussa täyttää 3v) keittiössä ilmoittaa, että pissittää.. Mutta eihän sitä tietenkään potalle voida mennä, vaan tehdään lattialle, kuten yleensäkin. Neiti kyllä ymmärtää ja ihmeen hyvin käy potalla, mutta hänellä on jokseenkin vaikeata siirtyä sinne potalle o_O.

Tänään posteljooni kolkutteli ovella jo klo 10.30 O_o, vaikka yleensä se tulee vasta klo 13-14 jälkeen. Siellä oli minulle pieni ja ihana yllätys sny-ringin Leenalta. Lämmin kiitos Leena!

Paketti sisälsi hienon kukkatiskirätin, kortin ja hepuliteetä. Toivottavasti hepulitee on nimensä veroista :). En kyllä pahemmin juo teetä, mutta tätä on pakko maistaa, koska siinä on suklaata :P. Enhän mä nyt vaan sitten riko minun karkkilakkoa, jonka aloitin keskiviikkona?
Käsitöitä en pahemmin ole tässä tehnyt. Piisu77 olen virkkaamassa wc-paperipidikettä, joka on kohta valmis. Ja pinaattitunika on jo valmistunut ja kuvattukin, mutta huomasin olevani sellainen möhköfantti, että laitan kuvaa, kun roikkuu hengarissa. Hieno siitä muuten tuli.
Ja ei kyllä taida pelkkä 5 kg riittää pudotettavaksi tai sitten pitäisi ruveta itseä kiinteyttämään jotenkin.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä. Olen lähtenyt mukaan KYH2011. Olenko hullu vai mitä. Tällä viikolla pitää tehdä jonkinlainen suunnitelma, mitä aion tehdä. Pääsääntöisesti kyllä yritän noita omia lankavarastoja tuhlata. Teen sukkia, tiskirättejä, pipoja yms, mutta en kyllä kovinkaan suuria tuotoksia aio yrittää ;)

3 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi ringin emännöinnistä ;D

  Minun mielestä et riko karkkilakkoa

  VastaaPoista
 2. Leena: Sitten mie voin juoda teetä hyvällä omalla tunnolla & saan suklaahimoni tyydytettyä sitä kautta :D.

  VastaaPoista
 3. Hauskaa teetä olet saanut:D
  Eihän teellä tosiaankaan voi rikkoa karkkilakkoa!

  VastaaPoista