keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Keskeneräinen pinaattitunika

Edestä


Takaa


Pinaattitunika (keskeneräinen)
Regia Hand-Dye Effect Graniitti

Vielä tarvitsisi kaula-aukko ja hihansuut viimeistellä. Pingottaa ja päätellä langat. Tietenkin siihen päälle vielä, kun saisi kiloja pudoteltua varmaan sellaiset 3-5 kg, niin näyttäisi päältä siltä, että sitä uskaltaisi julkisestikin pitää.

Tätä olen nyt pari päivää väkertänyt, kun huivivaihdon langat loppuivat kesken ja huomenna saan lisää :).

Jospa nuo lisäykset yms ovat oikeilla kohdilla. Kelvannee tuollaisena. Ajattelin vielä toisenkin tehdä jossain vaiheessa.

5 kommenttia:

 1. Minulla alkaa jo käsiin koskea moisen neulominen. Ja epäilyttää tuleeko siitä ihan hyvä, mutta neulotaan loppuun ja katsotaan sitten! :-)

  Tuo sinun pinaattitunika on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pinaatti! Minulla on ollut to-do listalla tuo jo kauan... Mutta pitäisi ensin lauhduttaa sellaiset 20 kiloa ennenkuin voisi kuvitellakkaan että vetäisin päälleni... Mutta toisaalta voishan se motivoidakin;)

  VastaaPoista
 3. Pami: Kiitos! Itse jännäilen kanssa, että minkähän näköinen tuo tunika on, kun saan sen pingotettua.Hihansuut on jo viimeistellyt ja kaula-aukossa olen jo menossa.. Ja siinä päätin tehdä saman kuin helmaan.. Teinköhän ihan hullunkurisen näköisen..

  Lila: Kiitos! Kyllähän se varmasti motivoikin :). Itse yritän kanssa painoa pudottaa, mutta minun itsekuri on mitä on.. Ei mulla toisaalta hirveänä olisi, mutta jos haluan siihen painoon, mitä olin ennen esikoisen syntymää, niin siitä saan vaan haaveilla :)

  Mutta vauvamaha taitaa pysyä ikuisesti, ku en jaksa vatsa- ja selkälihaksia tehdä.. Ei oo aikaa ;)Tällainen ihana kengurupussi jäänyt.

  VastaaPoista
 4. Oho, onpas hienot värit sun Pinaatissa!

  Ja nuorimmainen tyttösi on näköjään melkein samanikäinen kuin mun tyttö (7/2010) :)

  VastaaPoista