torstai 14. huhtikuuta 2011

Tylsääkin tylsempää..

Mie tässä olen pari päivää odotellut kuin kuuta nousevaa, että saisin lisää Regian lankaa Pinaattitunikaani varten... Joka on siis pahasti kesken. Tai helman ne lisäys- ja viimeiset kerrokset puuttuisivat. En kyllä ole varma jätinkö oikeat silmukkamerkit paikoilleen.. Mutta on ensimmäinen pinaattitunikani, mutta toivottavasti ei viimeinen..

Onneksi huomenna kaveri tuo lankaa, että voin aloittaa haastavamman pitsihuivi -vaihdon huivia tekemään.. En vielä ole mallia valinnut.. Toivottavasti en hirveästi joudu hammasta puremaan.

Isännällä on ollut tämän viikkoa yötöissä.. Tylsän pitkät päivät. Lähtee siinä klo 16.00 aikoihin ja kotiin tulee seuraavana aamuna n. klo 6.30 - 7.00.. Tulee nukkumaan, syö ja lähtee taas töihin. Onneksi tämä yö on viimeinen ja alkaa vkoloppu! Haluaisin niin olla toisen mukana, mutta mistä lapsenlikka..

Mutta jos tästä lähtisi jotain laittamaan suuhunsa, katsomaan ohjelmia & neulomaan tiskirättiä. Samalla seurata, kun kattimatit pitävät omaa ralliaan parvekkeelta - keittiöön - parvekkeelle takaisin jne.

2 kommenttia:

  1. pinaattitunika????
    toivottavasti saat pian lankaa, ei oo kivaa kun on työ kesken jota haluaisi jatkaa :/
    pitäisi varmaan osallistua tuohon kesäkassi juttuun :)

    VastaaPoista
  2. jansku: Ohje löytyy esim suuri käsityö 3/2009 -lehdestä. kuva esim: http://lankahanna.blogspot.com/2009/07/popeye-tunika.html Ja ei tullut vieläkään langat =/. Mutta onneksi on muitakin töitä :). ja kaveri toi huivivaihdon lankoja.

    VastaaPoista