maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pinaattitunika hehkutusta

Viime viikon loppu puolella aloitin tekemään ensimmäistä pinaattitunikaa. Kyllä, kun ohjetta luki läpi monta, monta kertaa, niin alkoi tulemaan: "Ei tule mitään, jos yritän edes." Mutta ertzu lähetti minulle kaavion lisäyksistä & kas! Olen jo aloittamassa muotolaskokset.

Katsotaan kuinka noissa muotolaskoksissa onnistun ja tällä viikolla pitää lisää lankaakin tilata ellen lähde sitten käymään Kuopiossa.. Tai no, en ainakaan viikolla pysty lähtemään, koska isännällä on yöviikko.

Ohjetta lukiessa, niin kyllä jos itsellä aikaa olisi ollut ja kaaviota en olisi saanut, niin olisi sellainen ollut pakko tehdä, koska kyseisestä kaaviosta oli niin helppo lukea!

Milloinkohan olisi tunika valmis. Jospa jo ensi kuussa.

6 kommenttia:

 1. Minä aloitan tänään kolmannen kerran tekemään... Aina jotain unohtuu. Viimeksi kaula-aukon sulkeminen!! :-) No, kyllä kohta luistaa!! :-)

  VastaaPoista
 2. Pami: Eiköhän se jo tällä kertaa lähde luistamaan ;). Itse tässä rupesin miettii, että laitoinkohan muotolaskosten paikat oikein.. Ohjeen mukaan ne laitoin, mutta mutta.. Noh, senhän näkee sitten, kun saan valmiiksi :).

  VastaaPoista
 3. muotolaskoksissa meni mullakin ensin sormi suuhun mutta tein ne niin että etukpl tulee vasemman käden puolelle ja takakpl oikean käden puolelle...

  VastaaPoista
 4. Pinaattitunika on mun suosikki. Aloitan kohta jo neljättä - koska aina kun mulla on pinaatti päällä, joku kysyy olenko laihtunut. Mallina siis aika oiva. Ekan kerran kun neuloin, tuntui etten ymmärrä yhtään mitään, mutta sit kun vaan alkoi tikuttaan, niin tunika siitä tuli.

  VastaaPoista
 5. ertzu: Ok, eli noin on minullakin. Toisin sanoen taidan olla hyvällä mallilla o_O.

  Katju: Josa mullekin tultaisiin sanomaan, että olenko laihtunut.. Tuohon kommenttiin taitaa kyllä tovi mennä ennen kuin saan sellaista kuulla. Itse mitä tätä ensimmäistäni oon neulonut, niin haaveilen jo tekeväni toisen, jos vain tämä onnistuu.. Ja riippuu tietenkin myös siitä, että miltä päällä näyttää.. Onko liian Pieni tms.

  VastaaPoista
 6. En uskalla moista koettaa. Minun taidoillani tulisi vain sutta ja sekundaa. Muista, et ole vielä nähnyt tekemiäni sukkia, mutta jos näkisit yhdenkin parin, ymmärtäisit miksi sukat ja minä sovimme todella huonosti yhteen.

  VastaaPoista