torstai 21. huhtikuuta 2011

5. Tiskirätti :D

"Sydämet"
Novita Bambu
Puikot 3.5 mm
Kulutus 20 g

Pitäähän sitä mummotkin muistaa äitienpäivänä, joten nyt on kaikille mummoille (oma äiti tietenkin mukaan lukien) on neulottu tiskirätti. Kieltämättä olisi kivaa, kun keksittäisiin tuolle tiskirätti sanalle jokin muu nimitys. Päivässä saa tiskirätin valmiiksi. Ainakin nuo, jotka itse olen tehnyt.

Pinaattitunikan langatkin saapuivat toissa päivänä, mutta sitä en ole vielä ennättänyt jatkaa. Ajattelin huivi-vaihdon huivin saada joskus valmiiksi. Sen tekemisen aloitin eilen ja alan olla hyvällä mallilla. Ohjekin on suht helppo. Kunhan vain laskuissa pysyn mukana, niin silloin ei pitäisi virheitäkään tulla.

Meidän nuorimmaisella on kärsitty "syömättömyydestä". Ei ole suostunut velliä paksumpaa syömään kuin vasta nyt. Kärsivällisyys palkittiin. Nyt niin kiltisti avataan suu eikä kakostella ruokaa kurkussa. Kauan siihen menikin. Liikkeelle, kun on oikein kunnolla lähdetty, niin silmät saa olla selässäkin. Kaikki roskat menee suuhun, vesikupit saa kyytiä ja enää ei siskotkaan saa rauhassa olla. Milka on ruvennut Hinnin kanssa leikkimään todella paljon.

Missähän se aurinko piileskelee? Täällä tihrustaa vettä o_O.

3 kommenttia:

 1. Sinä olet tehnyt niin hienoja liinoja, ettei noita tosiaan oikein tiskiräteiksi sopisi kutsua :). Kyllä se aurinko siellä taivaalla on vaikka välillä piilotteleekin pilvien takana :D.

  Iloista pääsiäistä.

  VastaaPoista
 2. moi.
  onko sulla ohjeet näihin tiskirätteihin vai ihan omast pääst teet..
  tuo i <3 mom ois kiva saada :)

  VastaaPoista
 3. Henuli: Hih, en mie ite ossoo malleja tehä. Toisaalta, jos vain aikaa käyttäisi, niin voisi ehkä jonkinlaisen saada tehtyäkin..

  Mutta mie etsin malleja esim täältä:
  http://krisknits.blogspot.com/2007/12/that-one-last-gift.html

  http://www.knitsbyrachel.com/page12.html

  VastaaPoista