lauantai 23. maaliskuuta 2013

Jotain pientä olen saanut valmiiksi

Olen minä neulonut ja virkannutkin leipomisen ohella ja jotain saanut jopa valmiiksikin.

Kuvia valmistuneista töistä. (lisää kuvia vielä tiedossa.. huiveista + sukista)

Aurinkoista viikonloppua!

 Tähän koriin kulutin viimeiset matonkuteet, mitkä on kodin löytänyt yläasteen jälkeen. Hienohan tämä ei silleen ole, mutta olen tykästynyt räsymatto-näkyyn XD. Paino 1050 g.

Valmistunut myös Juhannusruusu matto matonkuteesta. Paino 1505g. Tarkoitus olisi vielä yksi tällainen tehdä, kun violettia matonkudetta vielä jäi jäljelle, mutta milloin aloitan.. En tiedä. Tämäkin matto oli keskeneräisenä jonkin aikaa, koska käy käsiin näiden tekeminen. Miksi pitikään viime kesänä mennä hamstraamaan matonkudetta lisää? Vielä siis löytyy violettia, vaaleanpunaista ja sinistä..

 Minulta löytyy myös matonkuteita yläasteen jälkeen hankittuja, joista olen ajatellut päästä eroon, joten virkkasin sitten korin matonkuteiden jämistä. Paino 560g.

 Isukki olisi halunnut korista itselleen hatun/silinterihatun ;), joten mitä isä edeltä, lapset perästä :D. Tilaustyönä tehty panta tyttöjen koulukaverille.

Emman ja Suvi-Tuulin pannat. 
Milkalle tein pannan Puro-kerien jämistä. Kuva jossain o_O.
Ohje löytyy Novitan jostain lehdestä. Helppo ohje ja nopeasti valmista.

5 kommenttia:

 1. Kivoja sisuskoreja. Itsellä on sellainen olo ettei mitään saa aikaan ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Minusta sie saat vaikka mitä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Oletpa virkannut kivoja ja käytännöllisiä koreja. Minullakin olisi varastossa matonkuteiden jämiä, pitäisiköhän ne käydä kaivamassa esiin...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Näitä oli kiva toisaalta tehdä ja yllättävän nopeasti oli myös valmiit. Isompi kori meni pienten huoneeseen lelukoriksi ja toinen isojen tyttöjen huoneeseen.

  VastaaPoista