tiistai 12. maaliskuuta 2013

Eläin 'miniatyyreja'

Mie sain helmikuun paketissa vaikka mitä kivaa ja leipoa en ole pystynyt.. Odotan kesää, niin pääsen muurinpohjapannulla herkkuja kokeilemaan.
Käytiin me jokin maanantai pikaisesti mökillä sillä aikaa, kun koululaiset ovat koulussa.  Minä tein pikkupulla-taikinan mukaan ja taikina oli siinä vaiheessa todella hyvä, mutta kun itse nuotion sain syttymään ja hiilloksen puolelle sitten jossain vaiheessa.. Niin taikina olisi tarvinnut lisää jauhoja..

.. taisi lumihanki tehdä tehtävänsä, mihin tiputin rasian siksi aikaa XD...................

Tässä sitten mietin, että mitähän sitä kokeilisi tehdä itse paketista. Minähän sain myös koristelumarsipaania ja ohjevihkosen. Entä, jos minä minun erittäin hyvät kädentaidot laitan koetukselle. Siis minähän olen hirveän hyvä muotoilemaan! Mitä ikinä rupeankin muotoilemaan, niin kyllä niistä selevän sua tai ehkä jotenkin ne tunnistaa :D.
 Kyllähän näistä kuvista taitaa huomata, että ne yrittävät esittää hiirtä liian pienellä juustolla, kanaa, mikä on ollut laihdutuskuurilla. Ankkaa, joka näyttää kieltä ja erittäin upea ruusu terälehtineen. :D

Mikä oli parasta, kun minä eilen illalla tyttärille, että oletteko huomanneet, mitä äiti on aamulla näperrellyt, kun lähditte kouluun. Tytöt, että ei olla. Yleensä he niin tarkkaan katsovat keittiön pöydän, että onko jotain uutta..
Menivät katsomaan ja sanoivat: "UPEITA!!"

Isäntä: "Minä luulin, että ne oli kaupasta ostettuja." o_O Ja tarkoitti myös sitä.
Minä vaan, että niinpä niin.. Ihan kuin oikeasti olisit niin katsonut ja toinen vannoo kiven kovaa.

6 kommenttia:

 1. Upeita luomuksia <3 Kiitos myös tunnustuksesta, mutta tällä haavaa joudun passaamaan :( harjoittelen tuota sormuksen vääntöä ja ilmeisesti saan harjoitella vielä hyvän aikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja marsipaanikoristeita!
  t. SLYsi

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille kommenteista! <3

  SLY: maanantaina hipsin postiin kävelemään, kun auto odottaa mökillä korjaajaa.. Tai no korjaajahan on, mutta osa pitäisi saada, mutta kun raha ei kasva puussa, niin hieman menee aikaa, että pääsee osan vaihtamaan.
  Kunpa olisi jo maanantai ja ei hirveästi pakkasta :)

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmottautuu :)
  Nappasin tämän blogin tuolta itä- mummoista ;)
  Naapuri kaupungissa elelen.
  Kivoja juttuja sinulla täällä. Lähen tutustumaan paremmin

  VastaaPoista