lauantai 23. maaliskuuta 2013

2 * Haruni -huivi by Emily Ross

Haruni by Emily Ross


Ohje: täältä (ravelry)

1. Haruni

- Kyllähän se vain niin on, kun ensimmäistä kertaa rupeat tekemään, niin paniikki iskee. Onneksi meillä on Ertzu, joka on ystävällisesti ja kärsivällisesti neuvonut (taas). Ohjeessa on hyvät kaaviot, mutta 'Heidin aivot lukee yleensä jotenkin toisellalailla'. Ja itseluottamus ei ole hyvä.. 'Teenköhän varmasti oikein?'
- Lankana käytin Aade Long.
- Päättely ei ihan tässä onnistunut, mutta menköön näin.. Huiveja en saa myöskään pingoittaa
- Huivi menossa lahjaksi

 2. Haruni

- Tämä huivi meni yllätyksenä Pimahla:lle. Kerrankin yllätyksessä onnistuin, koska yleensä haluan heti ilmoittaa, että jotain on tulossa :D.
- Lankana BC Garn Baby Alpaca. Oih, miten ihanan pehmeää lankaa. 

Ertzu minulle jokin aika sitten totesi, että sai minulle tartutettua vauvojen croko-tossujen teon (kaksi paria tehty, napit puuttuu edelleen.. olivat liian isoja), niin vielä, kun saa tartutettua minuun huivikuumeen..
No, sitä hieman tässä epäilen, mutta vielä pitää tehdä Winter mystery shawl 2012 loppuun (eihän siitä puutu kuin kaksi viimeistä kaaviota) ja Haruneita olisi tarkoitus tehdä vielä kaksi.. Tiedä tuota..

Mutta nyt olen kuitenkin jo tehnyt enemmän huiveja kuin yleensä vuodessa :D.




10 kommenttia:

 1. Oi että onkin ihania huiveja molemmat.Minä tein tuon saman huivin mustana. Tuo liukuvärjätty lanka sopii malliin kauniisti. Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Ovat kyllä kauniita kuin korut <3 Minulta tuo vielä kokeilematta,ja saattaapa jäädäkin... :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi Wau! Taidokasta työtä -> upea tulos. Jännittävää nähdä, että malli sopii sekä kaksiväriseen (ainakin tuo lila kuva näyttää siltä, että siinä on kahta väriä) ja on myös upea yksivärisessä. Vaalea Baby Alpakka on ihana. Onnellinen hän ken tuollaisen saa <3

  VastaaPoista
 4. Ihania Haruneita! Tuohon malliin jää helposti koukkuun:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Huivi on loppujen lopuksi todella helppo tehdä. Jos mieli tekee tehdä, niin huivi vain puikoille! Minäkin selvisin!
  Violetissa huivissa on mustaa, harmaata ja violettia :).

  VastaaPoista
 6. Hienot huivit! Mullakin on Haruni puikoilla, ollut varmaan jo pari vuotta ja talviunta nukkunut 1,5v... Tarttis tarttua toimeen taas, on se niin kaunis.

  VastaaPoista
 7. Kauniit huivit! Itsellä on vielä syksyllä aloitettu kolmiohuivi haarukkapitsillä kahta reunaa huolittelua vaille valmis :D Jos joskus tekis tämänkin "ikuisuus" projektina... Tuo Baby Alpaca on ihanan pehmeetä, siitä kyllä teen tän huivin sit joskus. Mun kolmiohuivi on pelkästä Alpacasta, on sekin pehmeetä muttei niin pehmeetä kuin Baby :)

  VastaaPoista