torstai 24. tammikuuta 2013

SLY 22 - 2. yhteydenotto

Minulla oli tänään hammaslääkärille aika. Otin itseäni niskasta kiinni, koska viime kerrasta on vierähtänt aikaa. Minä en kyllä hammaslääkärikäyntejä ole pelännyt koskaan, mutta kun raudat olleet neljännestä luokasta lähtien ja niiden takia sai käydä usein hammaslääkärillä, niin ei ole ollut intoa käydä. Ihan oli siis tarkistuskäynti. Otettiin röntgenkuva, että nähtiin miten viisaudenhampaat yrittää tulla ylös. Kaksi on ylhäällä,mitkä eivät mahdu tulemaan, vaan ovat reunahampaiden alta tulossa.
Kolmen viikon päästä sitten olisi toisen viisurin poisto puudutuksessa, sitten toinen aika hammaskiven poistoon ja sitten toisen viisurin poisto. Mitähän kieltoja tulee poiston jälkeen, että mitä ei saa tehdä vai eikö tule mitään. Onkohan se kuinka kivulias toimenpide? Oli kiva kuulla, että on jotenkin hankalassa asennossa tulossa, kun ei mahdu kasvamaan.

-----

Mutta kävelin tosiaan hammaslääkäriin ja takaisin (6.3 km yhteensä), niin kotona oli odottamassa ihana yllätys minun uudelta SLY-parilta.

Minä pidän kerran viikossa karkkipäivän tai siis yritän itsekurin pitää niin ;). Nyt minun ei tarvitse käydä ostamassa huomenna suklaata, vaan minulle tuli suklaapatukka. Ensimmäistä kertaa maistan tätä Pandan suklaata.

"Elämässä on paljon hyviä hetkiä,
ja riemukkaita hetkiä!"

KIITOS SINULLE UUSI SLY:ni! :) + kiitos kauniista e-kortistakin, minkä sain jo aikoja sitten. Kaunis kakku!

----------------------------------------

8 kommenttia:

 1. Päätin laittaa tupla yhteydenoton, kun joskus tuo tavallinen posti matkalla katoaa, en halunnut, että huolestut jos minusta ei kuulu <3

  Ja muuten, nyt samalla kun tänne piipahdin, niin kysäisen yhtä juttua tuon piknik teeman tiimoilta. Eli jos ja kun lähdet talviselle piknikille, niin onko sinulla mahdollisuus tehdä nuotiota tai käyttekö jossain laavulla tms mihin voi laittaa tulen?

  t. 22SLYsi

  VastaaPoista
 2. Tuo on hyvää suklaata. Mukava saada tuollainen ylläri.

  VastaaPoista
 3. redrose: Mukava oli yllätys <3

  SLY-pari: Silloin tällöin tosiaan Itella hukkaa kortteja.
  Me mökillä silloin tällöin nuotio tehdään kun nuotiopaikka löytyy ja viime kerralla, kun mökillä käytiin, niin aurasin tienkin sinne. Ja tässä lähistöllä on laskettelurinne, missä mahdollisuus käydä makkaranpaistossa.

  VastaaPoista
 4. Huomaavainen yllätys uudelta pariltasi ! Siitä päätellen kierroksesta tulee hauska ja iloinen kohdallasi!

  VastaaPoista
 5. Saat olla onnellinen näin hienosta parista. Kierros ei ole vielä alkanutkaan ja noin monta yhteydenottoa...

  VastaaPoista