keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Herkullisia sydänpullia

Minulla on aika ajoin jokin ihme 'vimma' leipoa. Tosin, on mulla kausia jolloin tekee mieli vain ommella/neuloa/virkata, mutta vähiten noista kuitenkin ompelua..

Viime vkon perjantaina pyöräyttelin pitkästä aikaa pullataikinan ja tein ihan peruspullia.

Viime viikon sunnuntaina paras ystävä kysyi minulta, että lähtisinkö minä hänen kanssaan lenkille. Minä, rapakuntoinen lenkille!! Enhän minä nyt tietenkään viitsi kieltäytyä, koska yksin ei tule lähdettyä. Mehän kävimme kävelemässä 1t20min lenkki!! Ja minä selvisin hengissä kotiin - kaiketi, kun kerran tässä kirjoittelen :D.

Sitten vielä rupesin pullataikinan tekoon, mutta jauhot loppuivat, mutta ystävä onneksi pelasti ja antoi jauhoja. Tein sly21-parin lähettämän ohjeen mukaan sydänpullia. Tosin laitoin taikinaan myös yhden munan.  Kirsikoita olisi saanut olla enemmänkin. Lopputaikinasta tein peruspullia. Mietin, että mitenhän neidit syö pullia, kun ni6ssä on ihan uusi tuttavuus eli punainen, pieni kirsikka. Herkullisia pullia ja enemmänkin olisivat halunneet, mutta nyt menivät pakkaseen.

Loppuviikolla varmaan teen vaniljapullia =).

Mutta se ihana pullantuoksu :P.

-------

Eilen kävin tunnin lenkillä ja Nano oli silloin myös mukana. Pikku matkan oli sylissä. Tänään myös käytiin ystävän kanssa lenkillä. Muuten sama matka kuin viimeksi, mutta käveltiin postin kautta. Kiitos MysteryKnitter:ille paketista!
Tänään matkaa tuli melkein 9km:ä ja n.2t meni. Tosin postissa jonotettiin ja paketti piti purkaa, kun kassiin ei mahtunut :).8 kommenttia:

 1. Tuoreen pullan tuoksua ei kyllä voita mikään. Herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Nuo kirsikkaiset ovat söpöjä...

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan tajunnutkaan laittaa kirsikkaa pullaan -kirsikat on hyviä, pullat on hyviä -ja yhdessä varmasti vielä parempia :)

  VastaaPoista
 4. Yes! Ihanaa, että se tuli sinne! Mä luen näitä nyt vähän niin ja näin. Olen vasta vuodessa 2013 menossa. Älä ressaa. Ja kuka tietää, mitä teille tulevaisuudessa tapahtuu. :)

  VastaaPoista