perjantai 2. maaliskuuta 2012

Taikapallo-vaihto (Novita)

Minulle paketteja lähetti Blues. Iso kiitos Hänelle! Todella kiva huomata, että paketti oli kasattu minua ajatella (tai ainakin näin asian ajattelen). Ainoa, mikä ei minun juttu ollut, niin nilkkasukat, koska ne ei ole minun tyyliä, mutta minä annan ne äidilleni, koska hän on nilkkasukkien suurkuluttaja. Itse pidän myös nilkkasukkia, mutta erilaisia.

Tässä kuvia sisällöstä:

KIITOS BLUES PAKETISTA!

--------------------------------

Tänään lähdin rakkaan miehen kanssa käymään kaupassa ja pyörähdin postin kautta.. Niin olipa ihanan liukasta tuolla kävellä, kun kerkesin parkkipaikalle kävellä, kunnes vedin kunnon lipat ja kas: Suoraan takapuolelleni.. Onneksi en Hinnin päälle, jota talutin siinä.. Minulla on häntäluu murtunut, kun Milka oli vauva ja se oli jo silloin kivulias ja sen jälkeen ei ole pystynyt kovinkaan pitkiä aikoja istumaan lattialla, niin voitte kuvitella, miltä tuntui lentää nurin. Tuntui, että taju lähtee. Ja isäntä vain nauroi autossa :(. Ja vessassa käyminenkin on yhtä tuskaa.

Käsityöt edistyy hitaan puoleisesti. 2 kpl vasemman käden lapasia on kohta peukalon kohdalla (hiphiphurraa!!) . Sitten mie oon ruvennut jatkamaan pupuperhettä. Kun nuo omat ipanat toivoivat itselleen myös pupua, kuin minkä tein 6-vuotis lahjaksi. Tosin.. Kun nämä omat ipanat haluavat vaikka mitä, mutta eivät ole mistään kiitollisia ja eivät todellakaan siivoa jälkiään. On tulossa kaksi aikuista ja kaksi lapsi pupua :). En tiedä milloin saan ne valmiiksi, mutta joskus kuitenkin.

Ensi viikolla alkaa amk-haku, johon aion toistamiseen pyrkiä ja toivottavasti joskus sisään pääsen. En vain tiedä, että mitä elämä tuo tullessaan, koska tuo vauvakuumekin on korkealla ;).

Eilen oli tarkoitus muffinssit tehdä.. Väsymys vei voimat.. Tänään oli tarkoitus tehdä, mutta sekä väsymys että häntäluukipuilu vei voimat, joten en ole enää tekemässä, koska toivon, että pääsen mahdollisimman pian nukkumaan.

Mukavaa, että SeijaP on pitänyt huivista <3.

Meillä alkoi hiihtoloma. Ihanaa, kun ei tarvitse kelloa laittaa soimaan.. Tosin maanantaina isäntä lähtee käymään töissä ja minun pitää herätä ja käydä hänet viemässä sinne, kun klo 9.30 on Suvi-Tuulilla hammaslääkäri.. Ihanan aikainen herätys tiedossa..

Mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja rentouttavaa lomaa! Toivottavasti häntäluu paranee pian.

  VastaaPoista
 2. Upea paketti! Hauskaa ja rentouttavaa lomaa:) Meilläkin alkoi loma.

  VastaaPoista
 3. Ooooh ! Kaipa tuo pakettikin oli ihana neulovalle äidille, mutta Hinni se vasta ihana on !
  Oikea söpöliini! Kiitos!

  VastaaPoista