tiistai 20. maaliskuuta 2012

Pikainen postaus :)

Jaahas, mistähän sitä aloittaisi, koska oikeastaan on vain kuvia, mitä esitellä, kun en tiedä mitä kirjoitan. Jos rupean kirjoittamaan, niin tiedän, että kirjoittamiseni rönsyilee asiasta toiseen ja koko tekstin luettua huomaa, ettei asioilla ole päätä eikä häntää.

Neulonta- ja ompelurintamalla on ollut hiljaista. Jotain olen neuloen saanut valmiiksi, mutta en voi niitä julkaista. Ommellen olen saanut yhden pupun aikaiseksi:
Sittenhän minulla oli viime viikolla torstaina oikea postipäivä. Ihan yllätyspostia sain. Oli pikku-enkelipaketti, mutta siitä ei sen enempää.

Äitini on aloittanut kansalaisopiston kurssilla tekemään olut- ja siideritölkkien nipsuista kasseja yms. ja niitä kaipailee, kun ei itsellä tule sellaisia pahemmin juotua. Niin ihana Ertzu lähetti minulle pussillisen niitä. Siis mieletön yllätys ja miten ihana huomata, miten täällä on ihania ihmisiä!
(Näitä voi lähettää minulle tai suoraan äidilleni, jos löytyy ylimääräisenä. Laita sähköpostia, niin ilmoitan osoitteen)

----------------------------------

Sitten se toinen lähetys tuli ihanalta Susilta, joka osallistui viime syksyn salainen neuleystävään. Hän kertoi minulle, että lähettää minulle pienen muistamisen sitten kunhan ennättää. Lähetys saapui torstaina. Todella kivoja lankoja. Pieniä juttuja jo mielessä, mitä niistä teen, kunhan on vain sitä aikaa. En tiedä, että mihin se aika nykyään menee. Luultavasti siihen, kun olen innostunut siivoamaan.
Taitaa isoveli ja 7-veljestä langoista tulla sukkia ensi talveksi :). Ja tuo herkullisen värinen bambino jää odottelemaan, että mitä siitä kehittelen. Siis lankoja ei voi olla hypistelemättä. Ne on aivan ihania!

-----------------------

Tämä olotila on jännä, kun aivoissa on mieletön pyöriminen eri asioiden kanssa, että ohjeita olisi paljon, mitä haluaisi kokeilla, mutta se ajanpuute. Viime viikolla pesin ikkunat, sitten huomasin jo, että pitää ruveta huoneita järjestelemään, joten meidän makuuhuone on väljentynyt O_o, isompien tyttöjen makuuhuone järjestelty ja Milka sai Hinnin seurakseen. Isäntä sai maalattua onneksi edes olohuoneen seinät ja keittiön + eteisen katon, että enää olisi kolmen makuuhuoneen seinien maalaus. Mutta kun hän loukkasi eilen jalkansa parkkipaikalla, niin maalausurakka jatkukoon sitten joskus.

Sinällään ihan kiva ollut, kun on saanut tosiaan näitä huoneita raikottua. Pääsee sisustamaan pienillä asioilla, kun vain löytyisi siihen budjettia. Tärkein tällä hetkellä isojen neitien makuuhuone, jonne tehdään koulupöytätaso seinän viereen, niin mahtuvat ainakin tekemään läksyjä.

Mutta, kun on jäänyt järjestelyinnostus päälle, niin huomaa, ettei aikaa jää sitten enää muuhun. Illalla ei jaksa enää mitään tehdä, vaan menee nukkumaan, kun tytöt menee nukkumaan. Ja pitäähän sitä pelata (bf3) ;).

Varastosta pitäisi hakea lankalaatikot. Katsoa mitä sieltä löytyy ja laittaa langat myyntiin, mutta mitenkähän niitä myy, kun vyötteet puuttuu :(.

------------------------

Tänään käytin esikoisen kampaajalla synttäreiden kunniaksi.
11 kommenttia:

 1. Oi miten tyylikäs kampaus esikoisella. ONNEA
  Ihanan pupun olet ommellut ja noista ihanista langoistahan saa vaikka mitä aikaan.

  VastaaPoista
 2. Söpö pupu! Mukavia hetkiä lankojen parissa :)

  VastaaPoista
 3. Keväinen tervehdys Iisalmeen! Hieno kaupunki, mukavia ihmisiä siellä ja kivoja muistoja opiskeluajoilta. Selvennystä ohjeeseen: pätki vanhat vahaväriliidut (ei muovailuvaha) silikonivuokaan, joita ainakin joulun alla oli pieniä suklaan tekemiseen tarkoitettuja vuokia kaupoissa, ja uuniin 200 astetta ja n. 20 min eli kunnes väriseos on sulanut. Vuoka uunista pöydälle ja sitten odottelemaan, et seos kovettuu sekä jäähtyy kunnolla lopuksi lumpsautetaan valmiit teokset ihasteltavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eli siis vahaliituja pitää hommata, koska noita on pakko kokeilla :). Ja ostaa noita vuokia, joita näin Prismassa ainakin olevan. Kiitos tarkennuksesta!!

   Poista
 4. Kiva kun tykkäsit langoista, vaikka aikaahan tässä vierähti ennen kuin ne pääsi postiin saakka. Odottivat kyllä sinne viemistä jo tovin ;) Oi miten suloinen pupu! Ja neiti on oikein neidin näköinen uudella kampauksella :) Pst. pst. Toi mun lempparinimi Susi taipuu Susilla, ei Sudella ;)

  VastaaPoista
 5. Hieno kampaus tytöllä.

  Remontti on kivaa, sitten kun se on ohi :D No, meillä onkin takana vähän isompi remontti, joka ei tosiaankaan ollut vapaaehtoinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo, se on kivaa, kun se on ohi:D. Tosin eihän meillä tämä pakollista ole, mutta, kun muutimme tänne jo yli vuosi sitten, niin päätettiin, että maalataan seinät.

   Poista
 6. Tyylikäs kampaus, ihania lankoja ja innokasta siivousta :) Isännälle paranemisia toiselta jalkapotilaalta ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Jospa hänen jalka paranisi mahdollisimman pian.

   Paranemisia sinullekin!

   Poista