lauantai 24. maaliskuuta 2012

Suorakaiteen muotoinen salomonin solmu -huivi
Päätin sitten kokeilla itsekin salomonin solmuja. Aluksi olin, että joo.. Olen minä vain sen verran tyhmä, etten minä älyä miten salomonin solmuja tehdään. Novitan sivuilta löytyviä ohjeita katsoin varmaan aika kauankin. Minusta vain ne kuvat ovat aika vaikeita ymmärtää (ainakin minulle). Sitten rupesin nettiä selailemaan ja uudelleen kokeilemaan. Menihän siinä aikaa, että ne älysin. Täältä löytyvää ohjetta luin. Sitten löysin videon, joka on selkeä. Se löytyy täältä.

Olen tyytyväinen huiviini. Harmi vain pikaiset otoksen pyyhkeen päällä. Epäselviä kuvia. Kunpa joskus osaisin kuvata, mutta ei löydy kärsivällisyyttä.

Suorakaiteen muotoinen salomonin solmu -huivi

Lanka: Rose Mohair Lux
Koukku: 5.0 mm
Kulutus: -34 g

9 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, eikä lankaakaan ole paljon kulunut. Mulla oli sama juttu alussa salomoninsolmujen kanssa. Vieläköhän muistaisin miten niitä tehdään, on pitkä aika kun viimeksi olen tehnyt;)

  VastaaPoista
 2. En kertakaikkiaan ole tuota tapaa ikinä oppinut. Mutta huivi on erittäin kaunis ja niin ihanan pilvimäinen. Voiko niin edes sanoa :) Pakko kai uudelleen yrittää opetella....

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi. Salomoninsolmuilla saa näyttävän lopputuloksen vähällä langalla :)

  VastaaPoista
 4. Nätti huivi.
  Mulla on Salomonin solmut to-do -listalla... Sitku :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi. Salomonin solmuilla tulee niin kevyen, ilmavan näköistä. Kaunista. Blogissani on sinulle tunnustus. http://violettiajavillalankaa.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

  VastaaPoista
 6. Ihana huivi! Tuo mohairlanka sopii mielestäni tosi hyvin salomonin solmuihin. Itsekin olen samaisesta langasta tehnyt pari salomonin solmu-huivia. Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille! Toinen huivi jo tuloillaan :). Edelleenkään en vain noita silmukoita saa samankokoiseksi ;)

  Kerttu & Pirjo: Kiitos tunnustuksista! <3

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi :) Kyllä ne solmujen koot tasaantuu kun muutaman huivin olet tehnyt :)

  VastaaPoista