lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulusukka 2011 -vaihto, kangasta, Pussukka

Minä järjestin tänä syksynä/talvena Joulusukka 2011 -vaihdon, johon tuli 43 osallistujaa. Vielä odottelen vielä viimeisiä raportteja saaduista sukista.

Minä lähetin joulusukat Tiina-mummalle. Sukkien ohje löytyy Novitan talvi lehden mukana tulleesta sukkalehdestä.
Kuvat on huonot.
Lanka: 7-veljestä
Kulutus: 111 g

Ensimmäistä kertaa tein siis tuon tiimalasikantapään. Jospa se on oikein tehty. Itse kyllä ihastuin tuohon tiimalasikantapään tekoon, koska ei tarvitse nostaa silmukoita kantapään jälkeen.

Minä sain sukat Lodelta. Ja todella ihanan väriset ovatkin ja juuri sopivat! Mukana oli puiset sukkapuikot koko 4.0mm ja ihania silmukkamerkkejä. Niitä ei ole koskaan liikaa. Niitä on kiva vaihdella.Sukat pääsevät maanantaina heti töihin jalkaan <3.

--------------------------------------------

Eilen tuli postissa myös fb:n käsityötarvikekirppikseltä ostamani kankaat:

------------------------------------------------------------

Ja sain minä eilen ommeltua yhden pussukan loppuun ja nyt alan olla tyytyväinen vetoketjuunkin. Vielä pientä hienosäätöä tarvitsee, mutta nyt jo kelpaa :).


------------------------------------------------------------

Tervetuloa uudet lukijat!
Huomasin, että minulle on tullut jo yli 50 lukijaa, joten sen kunniaksi tulen järjestämään arvonnan. Kunhan tässä kerkiän. Jääkäähän kuulolle!

-----------------------------------------------------

2 kommenttia:

  1. Googlereaderissa sinulla on 60 tilaajaa.

    Mietin välillä, mettä mikähän se olis se oikea lukijamäärä, kun itse tarkastelen välillä googlereaderia ja välillä blogilistaa ja sit tietysti tuo ns. jäsenmäärä. Itse esim. olen lukenut blogiasi kauan, mutten ole liittynyt sivustoon, mutta nyt liityn!! :-)

    VastaaPoista
  2. En mä näe kuin 53 lukijaa o_O
    Pami: Teretulemast!

    VastaaPoista