tiistai 15. marraskuuta 2011

Minun versio heijastinkukistaTässä on minun versio heijastinkukista. Kyllähän tuo on näpertelyä ja näkee, että ensimmäistä kertaa olen tekemässä, mutta lahjaksi ovat menossa!

16 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä heijastinkukkiahan nuo ovat! Ja ajavat varmasti hyvin asiansa...

  VastaaPoista
 2. Simpura: Kiitos! <3
  Lila: Kiitos! <3
  Huopatossunen: Kiitos! <3
  Neule-Kirppu: Kiitos! <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa ovat. Oletko jo testannut miten kestävät käytössä? Minä tein viime vuonna noita ja tosi helposti menivät rikki. Jos johonkin jäi lanka kiinni niin heti veti lenkin pidemmäksi ja hankala oli enää nätiksi saada. Vinkkejä lähinnä kaipailisin, jos sinulla olisi kestävämmät kukat. Novitan kukkakehikolla pyörittelin ja virkkasin keskustan kiinni. Minun tekeleet toimivat hyvin, kunhan oli sellaisessa paikkaa kiiinni, etteivät helpolla takerru.

  VastaaPoista
 4. Weba: Kiitos! Vielä en ole lahjoja eteenpäin antanut, joten eivät ole olleet käytössä. Kukkakehikolla tein itsekin. Liimaa käytin myös.

  Eilen oli pakko mennä kokeilee, että miten käy, jos varovasti kokeilen vetää lehdestä. Mutta mie, kun käytin liimaa, niin ei ainakaan sillä nyhtäsyllä lähtenyt mihinkään.

  VastaaPoista
 5. Nyt löysin minäkin tieni blogiisi. Täällä on kaunista. Ihania heijastinkukkia, niitä tarvitaan kun on niin pimeää iltaisin jo aikaisin.
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea! Pitää minunkin vahvistaa kukat jatkossa liimalla.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja ja iloisen värisiä nuo sinun heijastinkukkasi!

  VastaaPoista
 8. Onpas kivoja! Heijastavatkin varmaan paremmin, kuin esimerkiksi sellaiset virkatut.

  VastaaPoista