keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ihanaa huivilankaa, jota olen ihaillutkin..

Lämmin kiitos Ruiskaunokille alias ajatustenlukijalle! <3

Ystävä esitteli tässä jokin aika sitten aloittamaansa huivia, joka näytti aika mielenkiintoiselta. Tuolloin jo ajattelin, että uskaltaisinkohan itse kokeilla. Entä jos epäonnistun?

Sitten, kun Pirjo sai sny-paketissa samankaltaista lankaa, niin tiedustelin häneltä, että minkälaista on tehdä huivi kyseessä olevalla langalla. Pirjo ei vielä osannut sanoa, kun ei vielä kerkiä kokeilemaan.

Mutta nyt minä itse sain sitä lankaa. Ihanan punaisena. Kuvassa on vääristyneet värit. Luultavasti kokeilen kyllä puikoilla nro 5 tai nro 6, koska en omista nro 5.5. Mutta isommalla vai pienemmällä, se jää mietinnäksi.


Sitten olen neulonut itselleni pipon ja tänään miehen kanssa vihdoin ja viimein löydettiin tupsukehikko :D. En jaksanut ruveta kartongista askartelemaan, vaan halusin päästä helpommalla XD. Mutta nyt tuli sellainen probleema, kun mie ajattelen vasta sen jälkeen, kun olen tehnyt.. Ja nyt kävi taas niin. Nimittäin katkaisin solmimisnauhat, niin nyt pitäisi ratkaista, miten mä saan tupsun pipoon kiinni XD.

Oravamerkkejäkin on tullut postissa <3. Kiitos lähettäjille! Kolmas oravahakemus on laitettu maanantaina eteenpäin ja neljättä keräillään. Pitäisi liimailla oravat paikoilleen, niin näkisin, vieläkö kuinka paljon puuttuu, mutta paljon uskoisin :D.

Luumutunika Piialle edistyy, mutta hitaanlaisesti, koska silmukat lisääntyy. Mutta onneksi deadline on jouluksi. Siihen on vielä aikaa ja saan sen siihen valmiiksi.

Sittenhän minä olen tilannut pfaff select 4.0, koska haluan ihan kunnon koneen kerralla ja entisen laitan vaihdossa. En vain tiedä, osaanko sitä käyttää. Minulle olisi varmasti riittänyt pfaff select 3.0, mutta luonteeltani olen sellainen, joka haluaa kaikki hienoudet. Kunpa kone vain saapuisi. Elän toiveessa, että perjantaina minulla olisi uusi kone.

Vielä iso kiitos Ruiskaunokille!

12 kommenttia:

 1. Mä aina jostain syystä otan käsiini isommat puikot, jos oikeaa kokoa ei löydy ja kumma kyllä on kaikki kuitenkin onnistunut.
  Ihanan värinen tuo lanka!!

  VastaaPoista
 2. Hmmm, pitää vissiin itsekkin tuota lankaa ostaa. Katselinkin sitä jokin aika sitten...

  VastaaPoista
 3. Kiva, että hankinta miellyttää! Tekemisen iloa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. *löysi tämän hienon blogin jotenkin jännästi*

  aivan ihanaa lankaa o u o" Minulla ei ole hajuakaan, onko isompi vai pienempi parempi, itse virkkaan pienemmöllä koukulla, kuin ohjeessa sanotaan...

  mutta tuolla, missä näkyy nuo langan kulutukset, heinäkuun kohdalla lukee yhteensä: 199 € (tosin mie olen saattaanut ymmärtää jotenkin väärin :D)

  sienis

  VastaaPoista
 5. Pia, Nelli & Riitta Sinikka: Kiitos!

  Ruiskaunokki: Todellakin miellyttää. Tosin osaako lahjan saaja tehdä upean huivin.

  Sienis: Kiitos! Hih, no väärinhän tuo oli XD. Onneksi olit tarkkasilmäinen. Itse jokin aika sitten, että jokin kohta on väärin, mutta mikä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis lanka! Kurkkaapa blogiini, siellä on sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista
 7. Onko tuo sitä lankaa, mitä venytetään leveyssuunnassa? Katselin sellaista lankakaupassa alkuviikosta, mutta vielä en sortunut. Ohjeessa oli sellainen hauska kiemurahuivi.

  VastaaPoista
 8. weba: Juu on :). Mie oon huivin aloittanut, mutta ei se näytä niin hienolta, mitä itse oon kaupungilla nähnyt..

  VastaaPoista
 9. Minä oon kanssa semmoisia huiveja nähnyt valmiina. Ja jokin aika sitten oli jopa uutisissa juttua noista langoista, että miten helppoa niiden avulla on houkutella käsityömaailmaan uusia harrastajia, kun valmista saa nopeasti ja helposti. No, mun mielestä käsitöiden tekemisen juju ei kylläkään ole se "nopeasti ja helposti, kaikki minulle heti tänne nyt", mutta tuo lanka siitä huolimatta vaikuttaa mielenkiintoiselta ja siitä tehdyt huivit ovat kauniita, vaikka omia kokemuksia ei olekaan.

  VastaaPoista
 10. Minä taas olen päinvastainen. Minua kaikki hienoudet lähinnä rupeavat ärsyttämään, jos niillä ei ole järkevää käyttötarkoitusta. Minulle kelpaa enemmän sellainen basic - paketti.

  VastaaPoista