maanantai 19. syyskuuta 2011

Puoli vuotta siihen meni, mutta tein sen: Puikkopussin

Maaliskuussa varmaan aloitin puikkopussia itselle tekemään. Vinonauha loppui kesken, enkä halunnut ruveta kankaasta itse sellaista tekemään. Kaupasta ei löytynyt leveää vinonauhaa enkä koskaan kangaskaupassa käydessä älynnyt vinonauhaa kysäistä. Kunnes sitten käytiin Kuopiossa Napissa & Nauhassa, josta sitten ostin vinonauhaa. Tosin siitäkin ostoskerrasta on muutama viikko kulunut :D. 

Ehkä myös sen takia olen vetkutellut, koska en osaa vinonauhoja ommella ja kulmiin ompeleminen.. hmm.. varmaan tuli nytkin väärin ommeltua, mutta tulen vielä toisen puikkopussin tekemään, koska pyöröpuikkoja, knit pro:n kaapelit + vaihtopäät puuttuu ja muutamat sukkapuikotkin. 

Ja tämähän oli tällainen harjoitus. Kankaana olen käyttänyt kangasta, josta olen verhokappoja muutamia ommellut. Kangasta on edelleen jäljellä o_O.

Mie oon tällainen laiska ihminen, joka saa joskus tosi nopeasti asioita/töitä/käsitöitä valmiiksi, mutta sitten taas on niin, etten mitään saa valmiiksi, vaan ne odottavat tekijäänsä. Pienin askelin menen eteenpäin.

Tämä perhe täällä kiemurtelee flunssan kanssa. Isäntä & Hinni taitavat olla ainoita, joita yskitä tms. Esikoisella ja Milkalla ollut päivän kuumetta + yskä. Suvi-Tuulilla yskä + kurkkukipu. Ja itsellä on kuumeinen olo, kurkku kipeä ja yskittää. 

Voimavarat tosiaan menee siihen, että saisin edes ruoat tehtyä ja vaipat vaihdettua jne. Torstaina on kampaaja, jonne menen, vaikka olisi kuumetta. Hiukset on jo sen näköiset, että kohta en viitsi ulos mennä, kun variksetkin säikähtää :D.

Mutta takaisin siihen puikkopussiin:

 Puikkopussi kiinni (ei mitään sisällä)

 Puikkopussi kiinni (ei mitään sisällä)

 Puikkopussi auki

 Puikkopussi auki


Puikkopussi kiinni (puikot sisällä)


----------------------------------------------------------------

Eilen illalla oli ihana seurata Hinnin telmimistä, kun muut neidit jo nukkui. Miten hän on kehittynyt vähässä ajassa. Itse tyhjentää lelulaatikon ja kiipeää sinne sisään istumaan ja tekee omia juttujaan. Sitä, kun osaisi lukea toisen ajatuksia, että mitä pienet aivot ajattelee.

 "Jaahas.. Mitäs minä nyt"

 "Ettepä tiedäkään, mitä mulla on täällä!"

 Neiti keskittyy.

 "Hyvin minä tänne mahdun."

 "Osaatkos sinä tämän?"

 Hinni

 "Löysin hyppynarun."

 "Mitäs tällä tehdään."

 "Kieputanpa ympärilleni."

 "Jos minä nyt tulisin pois laatikosta."

"Kyllä minä kohta."

8 kommenttia:

 1. On se upee!!
  Ja neiti on varsinainen söpöliini <3

  VastaaPoista
 2. Hieno puikkopussi, tuollainen pitäisi itselleenkin tekaista (niinkuin miljoona muutakin juttua :D )

  VastaaPoista
 3. Lila: Kiitos! Hinni antoi ihmeen kiltisti kuvat ottaa, vaikka parempiakin voisi olla. <3

  Hanna: Kiitos! Juu, itselläkin olisi miljoonia töitä, mitä haluaisi tehdä ;)

  VastaaPoista
 4. Oi miten hieno on puikkopussisi. Kyllä nyt puikot pysyy järjestyksessä. Ja onpa valloittavan ihana tuo Hinnin kuvasarja.

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikkaan värinen puikkopussi!

  Ja valloittava lelulaatikon valloittaja :)

  VastaaPoista
 6. Hurmaava neitokainen!

  Toi puikkopussi antoi mulle puuttuneen idean. Mulla kans puikkopussi tekeillä ja olin pähkäillyt mitä sitten pitkille puikoille, mutta tässähän se samalla selvisi :)
  Joko olet keksinyt millaisen Knit Pro puikoille ja kaapeleille teet? Milelelläni käyn sitten senkin idean "ryöstämässä"

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. enkulin käsityöt: Kiitos! <3

  notto: Kiitos. Ja miten vähässä ajassa neiti on kehittynyt. Ihanaa seurata neidin silmiä, kun toinen on niin keskittynyt :D

  Handmadebypia: Jaa-a, en oo vielä sen tarkemmin miettinyt, kuin ainoastaan sen, että tuolla samalla kaavalla teen. Alapussukan teen koko matkalle, johon laitan itse puikot ja sitten kaapeleille jätän sellaiset "pussukat". Eli sinne sisään saa ne sitten laitettua.

  VastaaPoista
 8. Charming! I mean both. The girl and the storing system of the knitting needles.

  VastaaPoista