keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Milkan huoneen sivuverhot

Minulle on sitten kunnon syysflunssa iskenyt. En saa öisin nukuttua hirveän kurkkukivun takia. Toissa yönä sain nukuttua vain 2,5h, mutta ihmeen pirteä olin, koska heti aamusta sain toisen sivuverhoista ommeltua, jonka jälkeen rupesin pesemään Milkan huoneen ikkunaa, koska halusin sivuverhot laittaa paikoilleen ja eihän niitä voi likaisiin ikkunoihin laittaa. Jos niin olisin tehnyt, niin ikkunoiden pesu olisi taas jäänyt.

Mutta kannattavintahan se olisi vain levätä, mutta sekin on kamalaa..

Mutta vinkkejä otan vastaan tähän kurkkukivun helpottamiseen. Nielaiseminen on tuskaisinta =/. Hunaja olisi yksi, mutta meillä ei sitä ole ja en hunajasta välitä.. Kalliin suihkeen mies osti, mutta eipä tuo taida auttaa yhtään.  Lämmintä juomaa, mutta se auttaa hetken. Ihan kamalaa. Emme ole tottunut sairastamaan. Suvi-Tuulille ei noussut kuume, mutta oli yskä ja ääni paineessa. Emma on ollut sunnuntai illasta kuumeessa, tänään ensimmäinen kuumeeton päivä, Milkalla kävi kuume kylässä, enää yskä jäljellä ja Hinnillä hieman kuumetta yskän kera. Mies on ainoa, jolle ei vielä ainakaan ole tullut.. Hän kehua retostelee, että hyvä, että häneltä on nielurisat leikattu, niin ei koska kurkkuun.

Ihan mahdotonta. Huomenna tapaan ystävän pitkästä pitkästä aikaa, vaikka pää kainalossa, jonka jälkeen suuntaan kampaajalle. Tämä kuontalo tarvitsee ehostusta, en vielä tiedä mitä teen.

Mutta takaisin noihin sivuverhoihin. Kangas on 100 %:sta puuvillaa. Ihana kangaskuviointi, jota oli pakko saada, mutta kuten kuvasta huomaatte, niin toisessa verhossa pöllöt on korkeammalla ja alahelma on hienosti matalammalla, vaikka on mitattu pituudeksi 220 cm.

Vielä pitäisi kappa ommella, mutta saattaa mennä aika ennen kuin oon sellaisessa kunnossa, että leikkaaminen ja ompelu kiinnostaa.

Verhoja ommellessa Milka sanoi minulle: "En halua." Mie siihen, että etkö sie tykkää? Milka: "Juu, en tykkää."
Silloin olin, että kivat vaan, mutta nämähän tulee sinun huoneeseen. Kun rupesin verhoja ripustamaan paikoilleen, niin tuli Milka neiti huoneeseensa pienillä sormillaan olisi halunnut jokaista pöllöä erikseen koskettaa ja sanoi: "IHANAT!!"

Päivän pelastus tuli siinä, vaikka itseä harmittaa alahelma ja sitten tuo, että toisen verhon pöllöt on korkeammalla.


Samasta kankaasta olisi tarkoitus tehdä myös Emman & Suvi-Tuulin huoneeseen pitkät verhot + kappa, mutta joudun ostamaan kangasta lisää, koska 10 m riittää Milkan huoneen verhoihin + ehkä emman ja suvi-tuulin huoneen kappaan. Mutta luultavasti ei riitä siihenkään. 5 m meni jo noihin sivuverhoihin.

------------------------------------------------------

Ja meinasi unohtua! Mie olen voittanut Pikku Piltin uusinta-arvonnassa Hinnille pipon. Kerrankin minulla pitkästä aikaa kävi arpaonni. Nyt vain odotellaan minkälainen ihanuus postiluukusta tipahtaa.

11 kommenttia:

 1. Ihanat verhot :) yritähän nyt ottaa iisisti, että flunssasi paranee!

  VastaaPoista
 2. Minä olen kyllä ottanut Ibumaxia kurkkukipuun ja on auttanut parhaiten. Kipu kuin kipu, onpa se kurkussa, päässä tai jalassa, niin aina kipulääke on auttanut. Minulla! Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 3. Ei taida olla flunssaan muuta lääkettä kuin kipulääkkeet ja lepo, ja lämmin juotava tietysti.

  Hienot verhot, pöllöjen eriparisuutta ei varmaan huomaa ollenkaan kun verhot ovat auki, vai mitä?

  VastaaPoista
 4. Kurkkukupuun kehotetaan aina ottamaan lämmintä juotavaa,vaikka tosiasiassa KYLMÄ helpottaa oireita paremmin... Eli jäätelöä.jäävettä tai ihan jääpala suussakin helpottaa. Eivät tietysti poista kivun syytä,mutta oireita helpottavat! Suosittelen! T:"lääkäristä seuraava" :)

  Ihanaiset verhot olet laittanut,kyllä tytön kelpaa! :)

  VastaaPoista
 5. Paranemista ja halauksia. Kyllä nuo verhot ovat sitten hienot.

  VastaaPoista
 6. Suloiset pöllöverhot:) Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 7. Sinulle olisi tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 8. Upeata pöllöverhot! Meillä syödään jäätelöä kurkkukipuun;) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Ihanat pöllöverhot. Mulla on nyt joku pöllöjen ihastelukausi menossa!! Ja flunssassa on täälläkin kaikki muut paitsi isäntä.

  VastaaPoista
 10. Kauniit verhot! Tosi söpöt <3

  VastaaPoista
 11. If I have a flu, or "a flu", I drink hot chocolate. I spice it with a little bit of ginger, and it takes the flu away. I don't know why it works, but in my case it works. It may not work in yours, but if you are not allergic to any spices, try it. But don't put too much ginger into the cup. You can't drink it. Believe me, I've been there and done that, and I could not drink that cup empty.

  VastaaPoista