keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pieni piristys & "tapaturma"

Eilen oli posteljooni tuonut minulle pikku-enkeli -paketin sny-kiertoon, jonka sisältä löytyi pieni paketti minulle. Valitettavasti emme olleet kotona, joten paketti oli viety postiin takaisin. Ja ilmoitus: noudettavissa klo 17.00 jälkeen. Menin postille 16.45 ja toivoin, että olisi jo silloin tuotu sinne, mutta ei ollut. Hain sitten tilaamani kukkaronkehykset ja sinellistä tilatut: viivaimen, alustan ja leikkurin. Siinä toivossa, että olisi helpompi kankaitakin leikata.

Käytiin vielä Prismassa ja sieltä lähti PS3 + pelejä mukaan. Sen jälkeen pääsin noutamaan paketin:

Novitan ihanan pehmeää Rose mohair Lux -lankaa. Ihanaa kimalletta. Nyt pitäisi näistä keksiä talveksi jotain. Ja nuo suklaat tulee syödyksi lauantaina. Lauantain olen kruunannut mässäilypäiväksi dieetistä huolimatta :D.

Kiitos Pimahla! <3

------------------------------------------------------------------

Ja sitten se pieni tapaturma, jonka tein tuolla uuden karheella leikkurilla:

Tässä kuvassa se ei niin pahalta näytä, mitä se ehkä on luonnossa, koska siitä lähti ihan kivan kokoinen pala. Vieläkään en käsitä, että miten tässä onnistuin. 3.5 tunnin päästä tapauksesta minulle laitettiin tuppelo sormeen ja hoitaja ilmoitti, että toivottavasti verentulo tyrehtyy yön aikana.

Tajusin leikanneeni palan vasta siinä vaiheessa, kun huomaan verenvuodon.. Ja ei ollut pienestä verentulosta kyse. Siinä sitten odotella isännän kotiin tuloa kaupasta, jonka jälkeen lähti hakemaan minun siskoa hoitamaan lapsia siksi aikaa, että lähdettiin käymään ensiavussa. Kyllä se odottaminen tuntui ikuisuudelta. Siinä yrittää keittiön lavuaarin päällä pitää kättä, itse polvillaan ja niin pirun heikko olo tuli jossain vaiheessa ja lähellä oli, ettei pitänyt mennä oksentamaan.

Aamulla, kun vaihdoimme siteen, niin pienen pieni vuoto siinä on, mutta ei paljoa.

--------------------------------

8 kommenttia:

 1. Hupsista, kyllä tuo näyttää tuossakin aika karmealta.

  VastaaPoista
 2. Auts, Toivottavasti paranee pian.

  VastaaPoista
 3. Hui! Toivottavasti paranee pian. Ja toivottavasti et kupsahtanut lattialle, minä kun pyörryn jos leikkaan sormeen. Oma veri on hankalaa, toisten veri ei. (ja kaikenlisäksi olen hoitsu ammatiltani... ;o) Terkuin Viuhti, ei toimi mulla tää nyt yhtään tää kommentointi..

  VastaaPoista
 4. Paranemista. Tuo näyttää kipeältä.

  VastaaPoista
 5. Jestas, karmean näköistä jälkeä :/ Toivottavasti sormi paranee!

  VastaaPoista
 6. Uuh, mikä pala sormesta on lähtenyt! Tuo on jonkun aikaa hellänä, voi reppanaa. Muistan kun itse leikkasin vuosi pari sitten juustohöylällä joka lipsahti sormeen samaan kohtaan kuin sulla, mutta pala oli huomattavasti pienempi ja siitäkin tuli verta ihan kunnolla. Se irronnut pala oli aika huvittavan näköinen kun siinä oli sormenjäljet näkyvissä ;) Mietin et kasvaako ne sormenjäljet takas, mutta kasvoi ne ;D Paraneminen kesti mullakin kotvan aikaa, että tuolla sun sormella ei ihan hetkeen ehkä neulota :( Pikaista paranemista silti.

  VastaaPoista
 7. Oi miten kävi :(! Sormenpää kun on vielä niin herkkä paikka että kyllä kipeetä tekee. Toivottavasti paranee pian!

  -riitu #87

  VastaaPoista