tiistai 24. heinäkuuta 2012

'Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta'

Niinhän sitä taidetaan sanoa ja toisaalta taka-ajatuksena myös se, että minuakin ruvettaisiin enemmän ajattelemaan/huomioimaan. 

Tänään tein ruoaksi elämäni toista kertaa kesäkeittoa, mikä onnistui jopa niin hyvin, että lapset halusivat lisää! Kuvassa ei pääse oikeuksiinsa herkullinen kesäkeitto.

-----------------------------------------------------------
Mutta itse otsikkoon..
Iltapalaksi oli kääretorttua. Täytteeksi oli tarkoitus laittaa sly-parilta saatu mansikkamousse, mutta eihän ollut meillä kermaa, joten väliin survaisin sitten piltin, ehkä ensi kerralla sitten.

Neitoset sain nukkumaan ja itsellä on tällä hetkellä jokin elohiiri tai jotain, kun koko ajan pitää olla tekemässä jotain o_O. Sitten tuli mieleen, että entäpä jos tekisin vielä tälle illalle Sly:n lähettämän salaatin. Ja niinhän minä tein, isäntää ajatellen. Nyt olisi valmiina jopa jo aamupala ja kyllä salaatista on evääksikin ottaa.


Broileri-pastasalaatti

400 g broilerin suikaleita
1 purkki smetanaa
3 dl keitettyä pastaa
1 pieni pussi herne-maissi-paprika -seosta
Currya maun mukaan
ripaus suolaa

Tee näin:
Ruskista broileri ja keitä pasta kypsäksi. Jäähdytä. Sekoita salaatin ainekset sekaisin.

3 kommenttia:

  1. Oi, kesäkeitto, söisin sinua joka päivä ! Oli vakiolause lapsuudessani. Syön kesäkeittoa edelleenkin ja aina wanhaan tyyliin suurustettuna. :D.

    VastaaPoista
  2. Heippa, olisin halunnut ottaa sinuun yhteyttä, mutta en löydä sähköpostiosoitettasi mistään, voisitko vaikka laittaa ensiksi minulle osoitteeseen nappinja@gmail.com, kiitos :)

    VastaaPoista