maanantai 23. heinäkuuta 2012

Posteljooni meinasi unohtaa jotain..

..nimittäin viimeisen SLY 19 -paketin. Kirjeen ja mainokset oli ennättänyt postiluukusta jo tiputtaakin. Onneksi ovikello soi hetken päästä ja ojensi minulle paketin.

Mitähän paketista kurkistaa?

 Paketti, jossa oli ajateltu koko perhettä.

 Taidan jokin ilta tehdä pienille herkkusuille iltapalan. Tämä on hyvää!

 Todella kivaa, kun minun käsityöharrastus on myös huomioitu <3, vaikka ei tämän ringin tarkoitus ehkä olekaan. Tästä langasta taidan tehdä Smurffin :D.

Ja tyttöjäkin oli muistettu <3

 Tämä suklaa on myös hyvää! Isännän kanssa tässä ollaan keskusteltu, että meidän osat on suklaan syönnin osalta vaihtuneet. Isäntä ei niin ole ollut suklaan perään, mitä minä olen ollut, niin nyt on ihan toisinpäin. Perjantaina ostin molemmille lempisuklaalevyn: Isännälle Fazerin sinisen ja itselle sen Fazerin mansikka-suklaan. Ajattelin syöväni lauantaina, mutta isäntä söi molemmat viikonlopun aikana o_O. Minulla ei nykyään tee mieli suklaata. Hmm.. mikähän vika minuun on tullut..
..vai tekeekö se, että yritän painoa pudottaa.. 

Santa Marian: be the BBQ hero -vihkonen, missä on erilaisia grillausohjeita. Ja Santa Marian mausteseos. Pitää kokeilla ja ottaa mökille mukaan grillattavaksi. Curry olikin jo loppumassa :). Mukava täydennys.

Ja loppuhuipennuksena oli KÄSINKIRJOITETTU kirje. Mukavaa, kun sain kirjeen. Tässä tuli töissä juteltua asiakkaan kanssa siitä, että nykyään ei taida nuoriso pahemmin kirjoitella enää käsin, vaan koneella tulee kaikki kirjoitettua. Itsellä hieman riippuu siitä onko kiire vai onko aikaa keskittyä kirjoittamiseen ja minusta on niin mukava saada käsinkirjoitettu kirje.

Heinäkuun teema oli: "kesävieras yllättää". Minusta paketti oli koottu oikein mukavasti sitä ajatellen. Mie taas teen niin, että kun meidän perhe pöllähtää mökille, niin meillä on myös tarjottavaa mukana :).

Kirjeessä lukee: "Kesävieras yllättää on viimeisen paketin teema. Ja mietin, että jokin ruokaisa salaatti voisi olla mukavaa tarjottavaa tai miksi joku kuppikakkukin."

Mukana herkullisen kuuloinen resepti:

Broileri-pastasalaatti
400 g broilerin suikaleita
1 purkki smetanaa
3 dl keitettyä pastaa
1 pieni pussi herne-maissi-paprika -seosta
Currya maun mukaan
ripaus suolaa

Tee näin:
Ruskista broileri ja keitä pasta kypsäksi. Jäähdytä. Sekoita salaatin ainekset sekaisin.

Tätä tulen kokeilemaan!

---------------

Ja kukas olikaan minun pakettien takana? Kysyit, että olenko/olinko arvannut kuka olet, niin en minä ole ruvennut tekemään taustatutkimusta sen suhteen, koska minusta koko leikin idea menee pilalle, jos rupeaa oikein etsimään, että kukahan on minun sly-pari. Minusta on mukavaa pitää jännitys yllä viimeiseen pakettiin asti.

Minun parina oli Tiina Jauhopeukalon keittiössä -blogista. Kiitos Sinulle kuluneesta kierroksesta ja mukava kuulla, että olet lähtenyt toiselle kierrokselle mukaan! Hienoa! Itse lähdin kolmannen kerran.
Oikein mukavaa loppu kesää ja tulen vierailemaan blogissasi :).


2 kommenttia:

  1. Kiva että paketit ovat miellyttäneet ja hyvä että sait harakanvarpaistani selvää :) En edes muista milloin olen viimeeksi kirjettä käsin kirjoittanut kun nykyään tuntuu että on vain niin helppoa kirjoittaa sähköpostiviesti taikka sitten tekstiviestiä kännykällä :)

    Meillä on ollut tuo broilerisalaatti aina suuri menestys loppuu usein keskenkin :)

    Oikein hyvää loppukesää myös sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista
  2. Kiva heinäkuun teemapaketti ja hauska tuo ensimmäinen soikio !

    VastaaPoista